green leaf

Bureau Veritas Fenntarthatósági Konferencia 2024

Köszöntjük a Bureau Veritas Fenntarthatósági Konferencia weboldalán!

Az előző év nagy sikereit követően 2024 májusában ismét megrendezésre kerül a Bureau Veritas Fenntarthatósági Konferencia, ezúttal már a BCSDH (Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért) szakmai támogatásával. 

A Bureau Veritas számára kiemelten fontos a fenntarthatóság, beágyazódik vállalatunk stratégiájába és mindennapi működésünkbe. Emellett a legfőbb célunk, hogy ügyfeleinket is támogassuk a saját fenntarthatósági céljaik elérésében.

A gazdasági életben végre egyre nagyobb szerepet kap a kibocsátáscsökkentés, a felelős vízgazdálkodás és a biodiverzitás megőrzése. Új megoldások jelennek meg a körkörös gazdaság erősítése érdekében is. Ezzel egyidőben azonban gyülekeznek az ESG, a CSRD és a taxonómia felhői, és további megfelelőségi kihívások elé állítanak mindenkit. Nem könnyű lépést tartani.

Ezekről és hasonlókról is hallhat május végén, a Bureau Veritas Fenntarthatósági Konferencián, ahol a témában legjártasabbak tartanak előadásokat. Többek közt a jogalkotó, a hatóság, a szakmai szervezetek, a szakértők és az élen járó üzleti szereplők képviselői is megosztják gondolataikat és tudásukat a résztvevőkkel.

Időpont: 2024. május 30., csütörtök, 9.00-15.00
Helyszín: Park Inn Hotel by Radisson Budapest, 1138 Budapest, Szekszárdi u. 16-18.
Részvételi díj: 29.900Ft + ÁFA
A regisztráció lemondása május 16-ig lehetséges, utána sajnos nem tudjuk figyelembe venni. Ellenkező esetben a konferencia díja kiszámlázásra kerül.

Kérdése van?

Keressen minket bizalommal a conference.hu@bureauveritas.com   email címen!