agriculture cover

MEZŐGAZDASÁGI 

SZOLGÁLTATÁSOK

A Bureau Veritas szolgáltatása minimálisra csökkenti az agráripari árucikkekkel foglalkozó vállalkozások kockázatait az ellátási lánc minden láncszeménél elvégzett szigorú ellenőrzésekkel.

AZ AGRÁRIPRI ÁRUCIKKEKKEL FOGLALKOZÓK HOZZÁSEGÍTÉSE A MAGABIZTOS KERESKEDÉSHEZ

AZ ÖN KIHÍVÁSAI

Az agráripari árucikkek szektorában tevékenykedő vállalkozásoknak minimálisra kell csökkenteni a kockázatokat, és eközben maximálisra növelni az ellenőrzést az ellátási lánc minden láncszeménél. Az árucikkeket tiszta szállítóeszközökben – hajóraktérben, tartályban, konténerben, teherautóban, vasúti kocsiban, uszályon – kell szállítani. Az agráripari árucikkekkel foglalkozóknak továbbá biztosítaniuk kell a kereskedés tárgyát képező árucikkek minőségét, mennyiségét és értékét, és be kell hogy tartsák a biztonsági és megfelelőségi követelményeket minden globális rendeltetési helyre vonatkozóan.

HOGYAN TÁMOGATJUK ÖNT

Ügyfeleinket tesztelési, ellenőrzési és tanúsítási szolgáltatások teljes körével támogatjuk annak érdekében, hogy az agráripari árucikkekkel foglalkozó vállalkozások magabiztosan kereskedhessenek.

 • Szemlézés
  Amennyiben gabonát, mellékterméket vagy hüvelyeseket szállít, az egész világra kiterjedő Bureau Veritas ellenőrzési hálózat segít önnek, hogy csökkentse az árukra leselkedő veszteség- vagy kárkockázatot az ellátási lánc kulcsfontosságú pontjain. A berakodás és kirakodás felügyelete és a mintavételezés is hozzájárul a kockázati kitettség mérsékléséhez.
 • Tesztelés
  A Bureau Veritas pontos tesztelési szolgáltatásokat nyújt, független és feddhetetlen módon. Rendelkezésre álló szolgáltatásaink között szerepelnek a bakteriológiai és kémiai mintavételezési elemzések, valamint a beadott minták minőségügyi elemzései.
 • Kockázatcsökkentés: fertőtlenítés
  A Bureau Veritas általi fertőtlenítéssel megelőzhető agráripari árucikkeinek rovarkár-kockázata.
 • A termelőtől a fogyasztóig
  A Bureau Veritas agráripari árucikkekkel kapcsolatos szolgáltatásai a teljes élelmiszerlánccal kapcsolatos kínálatunk jelentős részét képezi a globális élelmiszeripari és mezőgazdasági ágazat tekintetében.

Mezőgazdasági szolgáltatásaink globális szinten

Tudjon meg többet