marine cover

HAJÓZÁS & OFFSHORE

A tenger magas kockázatú környezet. Segítséget nyújtunk a kiszámíthatatlan vizeken történő hajózásban a biztonság, környezeti teljesítményének optimalizálása, eszközei integritásának növelése érdekében.

GONDOSKODÁS A TENGERI KÖZLEKEDÉS BIZTONSÁGÁRÓL

AZ ÖN KIHÍVÁSAI

Hajózás során a hajó, a legénység és a környezet biztonsága kritikus jelentőségű. Hajótulajdonosként és / vagy –üzemeltetőként önnek gondoskodnia kell a biztonságról és a szabálykövetésről, és közben kezelnie kell a versenyképesnek maradáshoz szükséges egyéb prioritásokat. E prioritások közé tartozik környezeti teljesítményének optimalizálása a szigorúbb ágazati környezetvédelmi rendszabályok betartása érdekében. Ugyanakkor ön előretekinteni is szeretne, hajóit jövőállóvá tenni az eszközök integritásának optimalizálásával, az adatvédelem kezelésével és a rendszerek digitalizálásával a teljesítmény növelése érdekében.

HOGYAN TÁMOGATJUK ÖNT

Besorolási szolgáltatásaink támogatják a biztonságos hajóépítést és –üzemeltetést, és segítséget nyújtanak annak biztosításában, hogy hajói megfeleljenek a jogszabályi előírásoknak.

 • Hajók besorolása
  Besorolási szolgáltatásaink segítségével gondoskodhat arról, hogy hajói teljesítsék a jogszabályi előírásokat. Mindenfajta hajót felmérünk, legyen az kereskedelmi, utasszállító vagy hadihajó. Vezető szerepet játszunk a cseppfolyósított földgáz (LNG) hajtású hajók besorolásában, valamint az üzemanyag-vételezésre és terminálként használt, innovatív LNG úszóműveket is osztályozzuk.
 • Tengerhajózási szakértői hálózat
  Tengerészeti hadmérnökeink illetve szerkezeti és anyagszakértőink rendelkezésére állnak, hogy segítséget nyújtsanak önnek hajója megépítésének és üzemeltetésének optimalizálásában.
 • Fejlett digitális eszközök
  Digitális eszközeink összetett technikai problémákat oldanak meg, optimalizálják a karbantartást, és javítják az eszközök integritását.
 • Értéknövelt szolgáltatások
  Értéknövelt szolgáltatásaink segítségével ön a hajón történő szállítás különféle kihívásaival küzdhet meg; ilyen például a kockázatkezelés optimalizálása, az energiahatékonyság növelése, a balesetek kivizsgálásának és a mentési tevékenységek támogatása, a biztosítók segítése a károk kezelésében.

Hajózási & Offshore szolgáltatásainkról globális szinten

Tudjon meg többet