consumer products cover

FOGYASZTÁSI CIKKEK ÉS KISKERESKEDELEM

A GLOBÁLIS ELLÁTÁSI LÁNCOK IGÉNYEINEK KIELÉGÍTÉSE

A fogyasztási cikkek ágazatát a globalizált ellátási láncok és az egyre szigorúbb rendelkezések alakítják. Segítünk önnek a költségek optimalizálásában és a költségek csökkentésében, eközben termékei gyorsabban piacra kerülhetnek.

ELŐÁLLÍTÁSI IDŐK CSÖKKENTÉSE A PIACRA KERÜLÉS GYORSÍTÁSA ÉRDEKÉBEN

AZ ÖN KIHÍVÁSAI

Napjainkban a fogyasztási cikkek ágazata jelentős változásokon megy keresztül: a forradalmi technológiák drasztikus mértékben csökkentik a gyártási költségeket és a piacra kerülés idejét. Az ellátási láncok egyre inkább globálisak. A jogszabályok pedig egyre szigorúbbak. Ön fogyasztási cikkekkel foglalkozó gyártóként vagy kiskereskedőként anélkül kell hogy optimalizálja a költségeket és csökkentse a gyártási időket, hogy beáldozná végtermékének minőségét vagy károsítaná márkája integritását. Az üzleti információkat is érdemes kiaknáznia a megfelelőbb döntéshozatalhoz, továbbá a műszaki és jogszabályi előírások alakulásának elébe mennie.

HOGYAN TÁMOGATJUK ÖNT

A fogyasztói szegmensek széles körére kiterjedő TIC (tesztelési, ellenőrzési és tanúsítási) szolgáltatások teljes körét kínáljuk a ruházattól a cipőkön keresztül a játékokig, a tartós fogyasztási cikkekig, elektronikai termékekig és okos készülékekig.

 • A TIC szolgáltatások átfogó portfóliója
  Tesztelési szolgáltatásink igazolják, hogy termékei biztonságosak és megfelelnek a specifikációknak. Tanácsadói és ellenőrzési szolgáltatásaink segítségével megfelelhet a jogszabályi előírásoknak. Tanúsítási szolgáltatásaink segítségével pedig termékei megfelelhetnek a szabványoknak, és nemzetközi piacokra kerülhetnek.
 • Megoldások az ellátási lánc területén
  TIC szolgáltatásaink kiterjednek a fogyasztási cikkek teljes értékláncára—a tervezéstől, a beszerzéstől és gyártástól a szállításig, raktározásig és értékesítésig—hogy segíthessünk önnek a minőségre és a beszerzésre vonatkozó megalapozott döntések meghozatalában.
 • Globális lábnyom
  Több, mint 130 laboratóriumunk és irodánk az ön értékesítési és beszerzési helyszínei közelében helyezkedik el, különösen Ázsiát tekintve. Specifikus tapasztalataink lehetővé teszik, hogy eleget tegyünk a fogyasztási cikk szegmensek többsége tesztelési igényeinek.
 • Akkreditált partner
  Több, mint 100 akkreditációnk és engedélyünk lehetővé teszi, hogy bevált partnerünk biztosította előnyöket élvezzen, akinek értékelései és tanúsításai elismertek.

 

Fogyasztási cikkekkel és kiskereskedelemmel kapcsolatos szolgáltatásaink globális szinten

Tudjon meg többet