Szél

MEGÚJULÓ ERŐFORRÁSOK 

Mivel a megújuló energiamegoldások világszerte elterjedtek, az energiaipar eltávolodott a nem megújuló erőforrásoktól. A Bureau Veritas szakértelme lehetővé teszi Ügyfeleink számára azt is, hogy biztosítsák a megújuló energiával kapcsolatos projektjeik – amik többek között a szél- és napenergia, a megújuló hidrogén és az akkumulátoros energiatároló rendszerek (BESS) - és eszközeik minőségét, biztonságát és teljesítményét. A vállalatok egyre inkább a fenntartható energiaforrások felé fordulnak, hogy csökkentsék kibocsátásaikat.

Megújuló energiaforrások szolgáltatásai:

Fotovoltaikus (PV) napenergia

Integrált megoldási ajánlatokat nyújtunk a PV-erőmű-projekt minden egyes fázisára, és támogatjuk ügyfeleinket az erőmű teljes életciklusa során. Szolgáltatásaink a gyártástól az üzemeltetésig terjednek: műszaki tanácsadás, tervellenőrzés, projektmenedzsment, állapotfelügyelet, teljesítményoptimalizálás

Szél

A Bureau Veritas a teljes értékláncban támogatja a szárazföldi szélerőműpark-projekteket. Ügyfeleinknek a következőket ajánljuk: műszaki átvilágítás, tulajdonosok mérnöki tervezésétől az üzembe helyezés támogatásáig

Megújuló hidrogén

A termeléstől a végfelhasználásig a zöld H2 értéklánc mentén fejlesztettünk ki szolgáltatásokat és megoldásokat a következő szolgáltatásokkal: biztonság és teljesítmény biztosítása, zöld H2-projektek fenntarthatósága.

Akkumulátoros energiatároló rendszerek

A Bureau Veritas segít az energiaiparnak az akkumulátoros energiatároló rendszerekben (BESS) rejlő lehetőségek teljes körű kiaknázásában, és a tervezéstől és az engedélyezéstől kezdve a legjobb minőségű támogatást nyújtja: eszközök üzemeltetése és kezelése iparági szabványok és legjobb gyakorlatok alapján.

SZERETNE TÖBBET MEGTUDNI?

Lépjen velünk kapcsolatba!

SERESTER Andrea
Ipari szolgáltatások üzletágvezető
E-mail: andrea.serester@bureauveritas.com
Tel.: +36 20 268 9132
Írjon nekünk közvetlenül!