power and utilities cover

ENERGIA- ÉS KÖZMŰIPAR

Az energia- és közműiparban példa nélküli változások mennek végbe a dekarbonizáció és a digitalizáció folyományaképpen. Segítünk önnek az innovációban, miközben biztonságossá tesszük és optimalizáljuk eszközeit.

ALKALMAZKODÁS A VÁLTOZÓ ÜZLETI KÖRNYEZETHEZ

AZ ÖN KIHÍVÁSAI

Manapság az energia- és közműipar nagy léptekben újul meg: a digitalizáció és az összekapcsolódás az új norma. A fosszilis energiaforrások 2100-ra történő fokozatos megszüntetésének célja pedig arra sarkallja az ágazatot, hogy megteremtse a szinte szénmentes jövő alapjait. Önnek eszköztulajdonosként, üzemeltetőként vagy szolgáltatóként üzleti modelljét ehhez a változó üzleti környezethez kell alakítania. Ennek érdekében érdemes agilitását fejleszteni, versenyképességét növelni, valamint gondoskodni eszközeinek biztonságáról és a szigorú környezetvédelmi normáknak való megfeleléséről.

HOGYAN TÁMOGATJUK ÖNT

Támogatást nyújtunk mindenfajta elektromos energiatermelési, átviteli és elosztási technológia, valamint a víz, gáz, hulladék és távközlési közművek területén.

 • Tervezés és engedélyeztetés
  Szolgáltatásaink—mint például a tervfelülvizsgálat és a környezeti hatásvizsgálat—biztosítják projektjének életképességét és hosszú távú teljesítményét.
 • Beszerzés
  Szolgáltatásaink—mint például a terméktanúsítás, a beszállítók technikai értékelése, az üzletvizsgálat és a spedíció—segítenek az ellátási lánccal kapcsolatos kockázatok csökkentésében.
 • Építés
  Szolgáltatásaink—mint például a helyszíni QA/QC és HSE, illetve üzembe helyezés—segítenek önnek a munkavédelem és az építési minőség kérdéseinek kezelésében.
 • Működési eszköztámogatás
  Szolgáltatásaink—mint például a roncsolásmentes vizsgálat, az üzemszüneti támogatás, és a környezetvédelmi monitoring—segítenek önnek a működési teljesítmény javításában.
 • Eszközkezelés
  Szolgáltatásaink—mint például az állapotfigyelés, a próbatechnika, az élettartam meghosszabbítása—segítenek önnek az eszközök integritásának kezelésében.
 • Leszerelés 
  Szolgáltatásaink—mint például a műszaki átvilágítás és a hulladékok osztályozása—segítenek önnek az élettartam végére vonatkozó rendelkezések betartásában.

Energia- és közműipari szolgáltatásaink globális szinten

Tudjon meg többet