oil and gas cover

OLAJ- ÉS GÁZIPAR

Az olaj- és gázipar szereplői magasra teszik a lécet a biztonság és a nyereségesség tekintetében. Segítséget nyújtunk ügyfeleknek abban, hogy az értéklánc teljes hosszában biztonságos, hatékony termelést tartsanak fenn a költségek kontrollálása mellett.

A MŰKÖDÉSI HATÉKONYSÁG MAXIMALIZÁLÁSA A KÖLTSÉGEK ÉS A KOCKÁZAT CSÖKKENTÉSE ÉRDEKÉBEN

AZ ÖN KIHÍVÁSAI

A szárazföldi kitermelési illetve tároló létesítmények biztonságosak és ellenállóak kell hogy legyenek. A biztonságra való tekintettel a társaságok folyamatosan innovációra és új eszközökbe történő beruházásokra kényszerülnek. Mindeközben biztonságosan és költséghatékonyan kell kezelni, majd leszerelni a korosodó létesítményeket. Mindezt a vonatkozó rendelkezések betartása és a környezet védelme mellett kell megoldani. A vállalkozások mindeközben igyekeznek nyereségességüket fenntartani a meglévő létesítmények megbízhatóságának és a termelés hatékonyságának maximalizálásával.

HOGYAN TÁMOGATJUK ÖNT

Végig az eszköz életciklusa folyamán egyedülállóan hangsúlyos jelenlét biztosításával megoldás-orientált, értéknövelt szolgáltatásokat nyújtunk szárazföldön és tengeren egyaránt.

Megoldásaink a teljes élettartamra kiterjednek.

 • Projektet megelőző időszak
  Szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel az engedélyeztetés, a kockázatelemzés, a tervfelülvizsgálat és a tanúsítás során. Meghatározzuk és a lehető legalacsonyabbra csökkentjük a kockázatokat annak érdekében, hogy a projekt megfeleljen a jogszabályoknak és szabványoknak.
 • Minőségbiztosítás / Minőségirányítás (QA/QC)
  QA/QC szolgáltatási szakembereink tapasztalt hálózata támogatja ügyfeleinket az építés során, hogy megfeleljenek a szigorú normáknak és rendelkezéseknek mind az alkatrészek, mind a berendezések szempontjából.
 • OPEX működési megoldások
  A Bureau Veritas egyetlen forrásból eredő megoldást kínál az OPEX OPTIMALIZÁLÁSÁRA. Hosszú távú partnerként együttműködünk önökkel a projekt kezdetétől egészen annak megvalósulásáig.
 • Leszerelés
  Szakértői szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek a teljes leszerelés elérésében a legszigorúbb biztonsági szabványok alapján, a költségek kontrollálása mellett.

SZOLGÁLTATÁSAINK:

Olaj- és gázipari szolgáltatásaink globális szinten

Tudjon meg többet