food cover 2

ÉLELMISZERIPAR

A globális élelmiszeriparban egyre nő a biztonságos, kiváló minőségű élelmiszerek iránti kereslet. Segítséget nyújtunk önnek abban, hogy ezeknek az elvárásoknak megfeleljen, miközben csökkenti kockázatait és védi márkáját.

A BIZTONSÁGOS, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ÉLELMISZEREK IRÁNTI FOGYASZTÓI KERESLET KIELÉGÍTÉSE

AZ ÖN KIHÍVÁSAI

A mai vásárlók egyre igényesebbek: szeretnék tudni, honnan származik az élelmiszer, amit vásárolnak, hogyan készült, hogyan került feldolgozásra, hogyan őrizték meg a minőségét. Élelmiszeripari szakemberként önnek tanúságot kell tennie a felelős gyakorlatokról, a termékek teljes körű nyomon követhetőségéről, valamint a szigorú rendelkezések betartásáról a fenti elvárások teljesítése érdekében—melyeknek mindegyike komoly teljesítmény a globalizált ellátási lánca szempontjából.

HOGYAN TÁMOGATJUK ÖNT

Tesztelési, ellenőrzési és tanúsítási (TIC) szolgáltatások teljes körét kínáljuk, hogy élelmiszereinek biztonsága és minősége a teljes élelmiszerláncban biztosítható legyen.

 • Élelmiszer-termelés
  Szolgáltatásaink – mint például a minőségi és mennyiségi ellenőrzés, a talaj- és vetőmag-vizsgálat, a rovarirtó szerek elemzése, valamint a felelős gyakorlat tanúsítása – segítséget nyújt önnek a terméshozamok fenntartásában, bizonyítja a fenntarthatóságot, és hozzáférést biztosít a nemzetközi piacokhoz.
   
 • Élelmiszer-előállítás és feldolgozás
  Szolgáltatásaink – mint például a táplálkozási vagy a maradékanyag-vizsgálatok, a legjobb gyakorlatok tanúsítása és az ellátási lánc digitális figyelemmel kísérése – biztosítják az ön termékeinek biztonságát és minőségét a jogszabályoknak való megfelelésen túlmenően.
 • Élelmiszer kiskereskedelem, szolgáltatás, vendéglátás
  Szolgáltatásaink, mint például a mikrobiális tesztelés, a digitális önellenőrzési technológia, valamint a márka egységességére vonatkozó raktárellenőrzések segítenek hírnevének emelésében és védelmében.

Élelmiszeripari szolgáltatásaink globális szinten

Tudjon meg többet