automotive cover

JÁRMŰIPAR ÉS SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Summary

Járműipar

A járműipar világa a korábbiaknál jóval gyorsabban változik a folyamatos piaci növekedés, a forradalmi technológiák és a szigorodó környezetvédelmi szabályozás eredményeképpen. Támogatjuk sikerét átalakulásának minden lépésénél.

ÁTALAKULÁSÁNAK SIKERRE VITELE

AZ ÖN KIHÍVÁSAI

A járműipar új világában való érvényesüléshez az autómárkák versenyt kell hogy fussanak a gyors technológiai haladással, miközben gondoskodniuk kell a biztonsági, minőségbeli és teljesítménybeli megfelelőségről. Járműipari szereplőként ön szeretné garantálni átalakulásának sikerét. Ennek érdekében csökkentenie kell a forradalmi technológiákhoz kapcsolódó átalakítási kockázatok mértékét; ide tartozik például az elektromos hajtás és a digitalizáció. Ugyanakkor a bizalmat is táplálni szeretné vállalkozásának és ellátási láncának átalakításakor.

HOGYAN TÁMOGATJUK ÖNT

Partnerei vagyunk innovatív termékei piaci bevezetésében, hogy biztonságosak legyenek, a specifikációknak megfelelően teljesítsenek, és megfeleljenek a környezetvédelmi szabályozásnak.

 • Tervezés és validálás
  Szolgáltatásaink – mint például az IATF, a kiberbiztonsági tanúsítás és a beszállítók értékelése – biztosítják tervezési és validálási folyamatainak minőségét, biztonságát és teljesítményét.
 • Termékmegfelelőség, eszközök
  Szolgáltatásaink – mint például a termékvizsgálat, a nyersanyagok ellenőrzése, a gyárak értékelése – biztosítják, hogy eszközei megfeleljenek a specifikációknak teljes életciklusuk folyamán.
 • Forgalmazás
  Szolgáltatásaink – mint például a logisztikai ellenőrző szemlék, a készletellenőrzés, kárkövetés, és kárkezelés – csökkentik a termékei forgalmazásához kapcsolódó kockázatokat, és mérséklik a károsodás és a pereskedés miatti pénzügyi veszteségeket.
 • Értékesítés
  Szolgáltatásaink – mint például a járművek kárfelmérése és kárkövetése, valamint a kötelező ellenőrzések – csökkentik a termékei értékesítésével, szállításával és karbantartásával kapcsolatos költségeket.

Szolgáltatásaink a járműiparban globális szinten

Tudjon meg többet

Szállítmányozás és logisztika

A szállítmányozási láncban érintett minden fél szigorú rendelkezéseket kell hogy betartson, miközben áruikat biztonságosan elszállítják rendeltetési helyükre. A Bureau Veritas a legszigorúbb biztonsági előírások betartása érdekében működik együtt ügyfeleivel.

BIZTONSÁG ÉS JOGSZABÁLYI MEGFELELŐSÉG BIZTOSÍTÁSA A GLOBÁLIS ÁRUSZÁLLÍTÁSBAN

AZ ÖN KIHÍVÁSAI

Napjaink globális gazdaságában a tartálykonténerek váltak a szállítási felszerelések legfőbb módozatává. A biztonság az elsődleges prioritás az áruszállítás – különösen a veszélyes áruk szállítása – folyamán. A tartálykonténer-beszállítók számos nemzeti és nemzetközi rendszabálynak, továbbá az ügyfél és az ágazat által meghatározott előírások széles körének kell hogy megfeleljenek. Ügyfeleinknek olyan ellenőrzési és besorolási szolgáltatásokra van szüksége, amelyek illeszkednek specifikációikhoz helyszíntől függetlenül, és igény felmerülése esetén bármikor.

HOGYAN TÁMOGATJUK ÖNT

Értéket adunk hozzá vállalkozásához a szállítmányozási felszerelések ellenőrzésével kapcsolatos kiterjedt ismereteinknek és képzett szakembereink globális hálózatának köszönhetően.

 • Típusjóváhagyás és kezdeti ellenőrzések
  A jelenleg a piacon lévő tartálykonténerek többségét kezdetkor a Bureau Veritas ellenőrizte és tanúsította. Rugalmas, piacvezérelt csomagunk az ügyféligények széles skáláját kielégíti.
 • Tartálykonténerek kötelező üzem közbeni ellenőrzése
  Elvégezzük a veszélyes áruk szállítására szolgáló hordozható tartályok, váltóhidak és tartálykonténerek rendszeres, köztes és kivételes ellenőrzését.
 • Önkéntes ellenőrzés
  A tulajdonos kérésére önkéntes, nem jogszabály által kötelezően előírt ellenőrzést végzünk a veszélyes és nem veszélyes áruk szállítására szolgáló hordozható tartályokon, váltóhidakon és tartálykonténereken.
 • Dobozos konténer – Kötelező és önkéntes szolgáltatások
  Teljes körű szolgáltatásaink közé tartoznak a CSC szabályozás szerinti rendszeres ellenőrzések, az ACEP auditok, bérléskori és bérlésen kívüli ellenőrzések, a tisztaság igazolása és még jóval több minden, melynek célja a berendezések állapotának független igazolása.
 • Hajóbesorolás
  A Bureau Veritas az áruszállításra világszerte használt konténerhajók és ömlesztett árut szállító teherhajók besorolásával foglalkozó vezető társaság. Erre a célra fejlesztettünk ki szoftvert és módszertanokat, hogy támogathassuk ügyfeleinket a szállítmány-optimalizálásban.

Szállítmányozás és logisztika globális szinten

Tudjon meg többet