chemicals cover

VEGYIPAR

ALAPVETŐ- ÉS ÁRUCIKK JELLEGŰ VEGYSZEREK

A feltörekvő piacok növekedése ösztönzi a petrolkémiai anyagok iránti keresletet, az ágazat maga viszont átalakulásban van. A Bureau Veritas támogatást nyújt a gyártóknak az innovációban és a hatékonyság elérésében.

KÖLTSÉGHATÉKONY BERENDEZÉSGYÁRTÁS, A HATÉKONY TERMELÉS FENNTARTÁSA

AZ ÖN KIHÍVÁSAI

Lendületesen alakulnak a petrolkémiai infrastruktúrába eszközölt beruházások. A nemzeti olajtársaságok diverzifikálódnak az új világméretű, finomító-integrált petrolkémiai anyagokba eszközölt beruházásokkal. Eközben a nagy múltnak örvendő vegyipari társaságok a főbb kompetenciákra összpontosítanak, hogy versenyképesek maradjanak, és fúzióval illetve cégvásárlással igyekeznek növekedést elérni. Minden gyártónak gondoskodnia kell arról, hogy létesítményei biztonságosak, és a legfrissebb (digitális) technológia szerint épültek és üzemelnek. Igyekszenek továbbá elkerülni a be nem tervezett üzemszüneteket, csökkenteni az energiafogyasztást, fenntarthatóbbá válni, valamint biztosítani mind az általuk nyersanyagként felhasznált alapanyagok, mind az általuk értékesített vegyszertermékek minőségét.

HOGYAN TÁMOGATJUK ÖNT

A Bureau Veritas integrált TIC megoldásai maximálisra növelik eszközeinek értékét, és a teljes életciklus folyamán biztosítják a működés folytonosságát. Arra összpontosítunk, hogy működési kiválóság-alapú, integrált minőség- és kockázatértékelési gyakorlatokat vezessünk be a mérnöki, beszerzési és eszközépítési folyamatok során. Következő generációs eszközkezelési szolgáltatásokat is fejlesztünk, és az a célunk, hogy ügyfeleinknek útmutatást nyújtsunk a digitális és fejlett analitika eredményes felhasználásához a termelékenység új szintjeinek elérése érdekében.

 • CAPEX szolgáltatások a biztonságos üzemépítés érdekében
  Tervezési és építési szolgáltatásaink segítségével ön a megfelelő határidőben, költségvetési keretek között és a specifikációk szerint tudja létrehozni finomító és laboratóriumi létesítményeit. Kezdettől fogva ellenőrzési és karbantartási mérnöki terveket készítünk az eszközök integritásának az eszközélettartam folyamán történő támogatása érdekében.
 • OPEX szolgáltatások a minőség, a biztonság és a megbízhatóság érdekében
  A szolgáltatások – mint például a folyamatbiztonság-kezelés és a nyomástartó berendezések ellenőrzése – támogatják a biztonságos üzemeltetést. Átfogó eszközintegritás-kezelési megközelítésünk a kockázat-alapú ellenőrzési és a megbízhatóság-központú karbantartási megközelítéseket kombinálja a roncsolásmentes vizsgálatokkal. A cél: az üzemszünetek elkerülése, és segítségnyújtás a teljes tulajdonlási költség optimalizálásához.
 • Átadási szolgáltatások
  Mivel a petrolkémiai anyagok gyártói felgyorsítják a globális konszolidációt a nyereségesség növelése, az értéklánc felsőbb szakaszához való hozzáférés és a növekedés érdekében, a Bureau Veritas műszaki átvilágítást biztosít, hogy a befektetők és a biztosító társaságok átláthassák a megszerzett eszközök állapotát.
 • Terméktesztelés és- tanúsítás
  A petrolkémiai anyagok – mint például a metanol, az etilén és a propilén – nélkülözhetetlenek az ipari termékek és a fogyasztási cikkek szempontjából. A Bureau Veritas vizsgálati laboratóriumainak világhálózata elemzi az alapvető és árucikk jellegű vegyszerek, illetve a gyártásukban felhasznált nyersanyagok minőségét.

 

Vegyipari szolgáltatásaink globális szinten

Tudjon meg többet