CSR

SHAPING A BETTER WORD   –  TÁRSADALMI- ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

A vállalatok erősödő elkötelezettsége a felelősség iránt új kihívásokat jelent a profitábilitás és elszámoltathatóság terén. Az új követelményeknek való megfelelés új tevékenységeket teremt és mind szervezeti, mind menedzsment kérdésekben érinti a vállalatot.

A Bureau Veritas Magyarország Kft vállalatként, és minden egyes munkatársunk egyénileg is számításba veszi tevékenységének a közösségre, az emberekre, a környezetre és az üzletre gyakorolt hatását.

Társadalmi és környezetvédelmi felelősségvállalási stratégiánk részeként kollégáinkkal közösen szervezünk önkéntes programokat, irodánk működésének környezetvédelmi terheit pedig igyekszünk minél kisebbre csökkenteni.

A CSR (vállalati társadalmi felelősségvállalás) tevékenység mindig is központi kérdés volt a Bureau Veritas csoportnál. A QHSE (minőség, higiénia, biztonság és környezet) szektor egyik világvezetőjeként, egyre innovatívabb szolgáltatásokat fejlesztünk a társadalom igényeinek kielégítésére. Ezért a század nagy ökológiai és társadalmi kihívásaival szembesülve szakértelmünket a fenntartható és biztonságos fejlődés szolgálatába helyezzük. Konkrét kezdeményezések révén elkötelezettek vagyunk a sokféleség, a nemek közötti egyenlőség és az egyének alapvető tiszteletben tartása mellett az üzleti életben is.

OLVASSON BŐVEBBEN GLOBÁLIS CSR STRATÉGIÁNKRÓL

TUDJON MEG TÖBBET

A Bureau Veritas-nál támogatjuk a vállalatokat, a kormányokat és a hatóságokat abban, hogy minimalizálják a kockázatot az egészség, a minőség, a biztonság, a környezetvédelem és a társadalmi felelőségvállalás tekintetében.

Ezek a kihívások központi szerepet játszanak a társadalmi törekvésekben. Business to Business to Society vállalatként kötelességünk, hogy példamutatóak legyünk a belső fenntarthatóság terén, és példaképként szolgáljunk az ipar számára ezen a területen.

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy felelőségteljesen cselekedjünk annak érdekében, hogy egy szebb világot formáljunk. 

A Shaping a Better World stratégia azt jelenti, hogy minden nap teszünk azért, hogy jobb munkahelyet, jobb környezetet és jobb üzleti gyakorlatot formáljunk. 

ÉRDEKLŐDIK FENNTARTHATÓSÁGI SZOLGÁLTATÁSAINK IRÁNT?

TUDJON MEG TÖBBET