Energia

NAPENERGIA 

A biztonság és minőség kulcsfontosságú szempontok a napenergia-ipari vállalatok számára. A növekvő kereslet kielégítése érdekében növelniük kell a termelést, miközben biztosítaniuk kell, hogy a meglévő eszközök biztonságosak maradjanak. Emellett meg kell felelniük a különböző ágazati előírásoknak.

A Bureau Veritas elkötelezett az ügyfeleknek nyújtott fenntartható és hatékony energiaforrások fejlesztése iránt. Ahogy az energetikai átállás teret nyer, a Bureau Veritas a tulajdonosok, a napenergia-projektfejlesztők, a befektetők és a hitelezők számára kidolgozott megoldásokkal támogatja a napenergia-projektek bevezetését. 

Napenergiával kapcsolatos szolgáltatásaink:

Üzemépítés megfelelőségének értékelése

Napjainkban minden építési projektben szem előtt kell tartani a Minőségi, Eészségügyi, Biztonsági és Környezetvédelmi (QHSE) szempontokat. A Bureau Veritas az építkezés minden szakaszában elkíséri ügyfeleit.

Üzemeltetés közbeni ellenőrzés

A növekvő egészségügyi és biztonsági megfelelési követelményekkel szemben, mind a magán-, mind az állami szervezeteknek rendszeresen értékelniük kell berendezéseik megfelelőségét. Folyamatosan frissítjük ismereteinket az alkalmazandó, így teljes körű tanácsadási szolgáltatást, valamint ellenőrzési szolgáltatásokat nyújtunk.

Ipari folyamatok, berendezések és termékek megfelelőségértékelése

Az ipar ma még szigorúbb ellenőrzés alatt áll. A tulajdonosokra egyre nagyobb nyomás nehezedik, hogy tartsák be a szigorú előírásokat. Segítünk ügyfeleinknek az ipari berendezések és folyamatok QHSE szempontok ellenőrzésében.

Egészségügyi, biztonsági és környezetvédelmi (HSE) Menedzsment

A mai vállalkozásoknak figyelemmel kell kísérniük és ellenőrizniük kell ipari folyamataik és létesítményeik HSE-hatásait. Ezek a közé tartozik a talaj-, víz- és levegőminőség, a kibocsátások, a munkahelyi higiénia és a munkahelyi biztonság irányítása. Szolgáltatásaink a mérésektől, elemzésektől, diagnózisoktól és auditoktól a műszaki ajánlásokig és tanácsadásig terjednek, és mindezek célja a jobb globális HSE-teljesítmény.

SZERETNE TÖBBET MEGTUDNI?

Lépjen velünk kapcsolatba!

SERESTER Andrea
Ipari szolgáltatások üzletágvezető
E-mail: andrea.serester@bureauveritas.com
Tel.: +36 20 268 9132
Írjon nekünk közvetlenül!