financial services cover

PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK, KÖZSZFÉRA

A Bureau Veritas támogatást nyújt a kormányzatoknak abban, hogy hatékony szolgáltatásokat nyújtsanak és megvédjék polgáraikat.

HATÉKONY KORMÁNYZATI SZOLGÁLTATÁSOK

AZ ÖN KIHÍVÁSAI

Mivel az import a gazdaságok többsége esetében jelentős szerepet játszik, a kormányzat egyik alapvető szerepköre, hogy megvédje állampolgárait a gyenge minőségű importáruktól. Az egyre inkább globalizált világban a kormányzatok igyekeznek azt is bebizonyítani, hogy teret adnak a hatékony üzleti tevékenységhez. Ez azt jelenti, hogy átlátható folyamatokat kell biztosítani a vállalkozások és a polgárok számára, valamint gyors vámügyintézést import esetén.

HOGYAN TÁMOGATJUK ÖNT

A Bureau Veritas együttműködik a kormányzatokkal annak érdekében, hogy kontrollálják az országukba irányuló importot, és védjék állampolgáraikat. Egy sor digitálisan továbbfejlesztett hatékonyságnövelő szolgáltatást dolgoztunk ki.

  • A helyi lakosság védelme
    A Bureau Veritas számos országban akkreditációval rendelkezik arra, hogy megfelelőségi ellenőrzést végezzen, melynek keretében az exportálási ponton értékeli az árukat és állít ki tanúsítványt az exportőrök számára. A cél: annak biztosítása, hogy gyenge minőségű áruk ne léphessenek be az országba.
  • Hatékony vámügyintézés
    A Bureau Veritas az egyablakos koncessziók mestere. Ezek az innovatív digitális rendszerek csökkentik a vámügyintézési időt, és javítják a kereskedelem illetve az átláthatóság szintjét. Lehetővé teszik, hogy a kereskedők egy testületnél jelentsék be az információkat az összes importtal vagy exporttal kapcsolatos jogszabályi előírás teljesítése érdekében.
  • Adóbeszedés fejlesztése
    Az importáruk röntgenszkennerrel történő ellenőrzésével az országok ellenőrizhetik, hogy a termékek és azok importált mennyisége egyezik-e a vámárunyilatkozatokban foglaltakkal. Szkennereket telepítünk és üzemeltetünk az országok számára, hogy segítsünk adóbevételeik növelésében és az illegális import megakadályozásában.

 

Pénzügyi szolgáltatásaink globális szinten

Tudjon meg többet