building and infrastrucutre cover

ÉPÍTŐIPAR ÉS INFRASTRUKTÚRA

A NÖVEKVŐ NÉPESSÉG IGÉNYEINEK KIELÉGÍTÉSE

BIZTONSÁGOS, FENNTARTHATÓ INFRASTRUKTÚRA BIZTOSÍTÁSA

AZ ÖN KIHÍVÁSAI

Manapság a városi népesség egyre nő, viszont a városlakók még mindig azt várják, hogy biztonságosak, fenntarthatóak legyenek az épületek, és egészséges legyen a városi környezet. Ennek következményeképpen a döntéshozók és a fejlesztők kettős kihívással szembesülnek: hogyan lehet a növekvő városi népesség igényeinek eleget tenni oly módon, hogy közben egészséges és hatékony városokat hoznak létre. Fejlesztőként vagy vállalkozóként önnek kiváló minőségű, nyereséges, a környezetvédelmi és biztonsági rendelkezéseknek megfelelő épületeket és infrastruktúrát kell létrehoznia. A szigorú jogszabályok és az összetett ellátási láncok miatt ez sokkal nehezebb, mint korábban bármikor is.

HOGYAN TÁMOGATJUK ÖNT

Az ön számára szükséges, építéssel kapcsolatos tesztelési, ellenőrzési és megfelelőségi (TIC) szolgáltatások teljes körét kínáljuk, hogy megtervezhesse és kezelhesse főbb építőipari és infrastruktúra projektjeit.

 • Tervezés és dizájn
  Szolgáltatásaink—mint például a tervfelülvizsgálat, a technikai segítségnyújtás, az engedélyeztetési megoldások, valamint a környezeti tanulmányok—támogatják projektjének megvalósíthatóságát a tervezési és beszerzési fázistól kezdődően.
 • Beszerzés és építés
  Szolgáltatásaink—mint például a helyszíni QA/QC ellenőrzés, az építési anyagok tesztelése, a projektirányítás, valamint az építésfelügyelet—biztosítják eszközeinek hosszú távú biztonságát és teljesítményét.
 • Átadás
  Szolgáltatásaink—mint például a zöld épülettanúsítványok – például a LEEDTM – esetében biztosított segítségnyújtás és a munkavégzési szolgáltatások elfogadása—segítségével ön a vezető fenntarthatósági normák szerint értékesítheti épületeit és infrastruktúráját.
 • Eszközkezelés
  Szolgáltatásaink—mint például az ellenőrzések, az energiahatékonysági értékelés, az életciklus-elemzés—segítségével karbantarthatja, szabályozhatja és kezelheti eszközeit.

 

Építőipari szolgáltatásaink globális szinten

Tudjon meg többet