ISO 45001

ISO 45001 TANÚSÍTÁS

Munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer tanúsítása

AZ ÖN KIHÍVÁSAI

A kockázatkezelés egyik fontos területe, számos vállalat és egyéb szervezet számára a munkahelyi egészségvédelem és biztonság. Ideális esetben a munkabiztonsági intézkedések hasonló tudatossággal és tervszerűséggel zajlanak, mint a közvetlenül profitszerzésre irányuló folyamatok. Napjainkban a szigorodó törvényi szabályozás, a gazdasági irányelvek kidolgozása, a humánerőforrás-kezelés fejlődése és számos egyéb intézkedés igyekszik elősegíteni az egészségvédelmet és biztonságot munkavégzés közben. A szervezet működése által érintett felek, így az ügyfelek, munkavállalók, részvényesek, tulajdonosok és a szabályozó szervek is egyre fokozódó figyelemmel kísérik a munkavédelem kérdését.

VÁLASZUNK

ISO 45001 - A munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszerére (MEBIR) vonatkozó követelményrendszer olyan nemzetközi szabvány, amely elősegíti, hogy a szervezet képes legyen a vonatkozó kockázatokat kezelni és teljesítményét javítani. Az ISO 45001 szabvány bármely szektorban működő szervezetre alkalmazható.

Az ISO 45001 alkalmazásának fő előnyei

  • Nagyobb hatékonyság, kevesebb baleset és termeléskiesés
  • Átfogóbb veszélykezelés és kockázatcsökkentés a célok és felelősségi körök meghatározásával
  • Javuló szervezeti biztonsági kultúra
  • Elkötelezettség bizonyítása a munkatársak, eszközök és folyamatok védelmére vonatkozóan
  • Jogszabályi megfelelés bizonyítása
  • Biztosítási díjak csökkenése
  • Egészségvédelmi és biztonsági szemlélet és megítélés javulása

MIÉRT A BUREAU VERITAS?

Elismertség

A Bureau Veritas az egyik legszélesebb körben elismert tanúsító testület, több mint 30 nemzetközi akkreditációval rendelkezik.

Nemzetközi hálózat

A Bureau Veritas 140 országban van jelen, számos akkreditációval rendelkezik. Ez lehetővé teszi nemzetközi cégek számára ugyanazon tanúsító cég használatát minden képviseletüknél.

Integrált szolgáltatások

Hatékony és optimális megoldás az ügyfelek számára az általunk ajánlott, egyszerre több szabvány alapján történő tanúsítás.

Kapcsolódó szolgáltatások

Az ISO 45001 mellett a Bureau Veritas egyéb irányítási rendszerszabványok szerinti tanúsításokat is ajánl. Az ISO 14001, ISO 9001 és az ISO 45001 szabványok kompatibilisek egymással, így az integrált tanúsítás mind a működést, mint az auditálást hatékonyabbá teszi.


GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

  • Az ISO 45001 minden üzleti szektorban alkalmazható?

A szabvány alkalmas bármilyen területen tevékenykedő szervezet tanúsítására, tevékenységi körtől függetlenül.

  • Hogyan fejleszthető a munkabiztonság?

Szakemberek állítják: a megfelelő minőségű munkabiztonság nem csupán a munkáltatóktól függ. A dolgozók közül sokan csak szükséges rossznak tartják a munkavédelmi előírásokat, egészen a baleset bekövetkeztéig. Számos esetben, ha a cég biztosítja is az egyéni védőeszközöket, a munkavállalók különböző kifogásokkal élve nem viselik azokat.

Ezért a cégeknek nagy figyelmet kell fordítaniuk a munkát irányítók és a dolgozók munkabiztonsági szemléletének formálására. Szükséges, hogy az irányítók és a munkavállalók ismerjék a feladatoknál fellépő veszélyeket, azok lehetséges következményeit, és mindez kellő súllyal tudatosuljon bennük. A Bureau Veritas munkavédelmi tanfolyamokat tart abból a célból, hogy minden érintett teljes körű ismeretekkel rendelkezzen a balesetek megelőzésével kapcsolatban.

SZERETNE TÖBBET MEGTUDNI ISO 45001 SZOLGÁLTATÁSUNKRÓL?

Lépjen velünk kapcsolatba!
Telefon: +36 1 802 9915
Kapcsolatfelvételi űrlap