owner's engineering

OWNER’S ENGINEERING

Az infrastruktúra tervezése számos olyan tényezőt foglal magában, amelyek befolyásolhatják az építési munkálatok tervezett határidőn és költségvetésen belüli befejezését. Owner's Engineering szolgáltatásunk csökkenti a kockázatokat, és nagyobb hatékonyságot és minőséget biztosít az új projektek, felújítások és bővítések előrehaladása során. 

Hozzájárulunk ahhoz, hogy a projekt a határidőn és a költségvetésen belül, az ügyfelek üzleti terveihez igazodó módon, az elvárt minőségben valósuljon meg.

Szolgáltatásaink:

Építési munkák irányítása

A projekt teljes szerkezetének felülvizsgálatán dolgozunk, projektmenedzsmentet végzünk annak minden szakaszában, a munkaerő-kölcsönzéstől a végső felülvizsgálatig és az összes műszaki és pénzügyi szempont ellenőrzéséig. Az iparágban szerzett szakértelmünkkel biztosítjuk, hogy a projektet az ügyfeleink által megadott referenciáknak megfelelően végezzük el.

Az építési munkák felügyelete és ellenőrzése

Segítjük ügyfeleinket a projektben végzett tevékenységek nyomon követésében, például a projektek fő műszaki referenciáinak való megfelelés, az igényfelmérésekhez való ragaszkodás és az előzetes felmérések ellenőrzése révén.  Ez a szolgáltatás elsősorban a tervezési és építési fázisra vonatkozik, és a projektek műszaki és dokumentációs auditjaként is kérhető.

Környezeti értékelés

A környezeti értékelés szolgáltatásaink során a projektek és beruházások környezeti hatásait mérjük fel és értékeljük. Ennek célja a fenntarthatóság elősegítése és a környezeti károk minimalizálása. Emellett környezeti értékelés szolgáltatások hozzájárulnak a környezeti jogszabályok betartásához.

SZERETNE TÖBBET MEGTUDNI?

Lépjen velünk kapcsolatba!

SERESTER Andrea
Ipari szolgáltatások üzletágvezető
E-mail: andrea.serester@bureauveritas.com
Tel.: +36 20 268 9132
Írjon nekünk közvetlenül!