műszaki szakértő

MŰSZAKI SZAKÉRTŐI SZOLGÁLTATÁSOK (QA/QC)

Az olaj- és gázipari üzemeltetők számos működési kockázattal szembesülnek, amelyek a munkavállalók és a vállalkozók biztonságától kezdve az eszközkárokig és a termelés megszakításáig terjednek. Továbbá az üzemeltetők olyan karbantartási és mérnöki szolgáltatásokat keresnek, amelyek segítenek a karbantartás optimalizálásában, ezzel támogatva a folyamatos termelést. Megoldásokat kínálunk az egész életciklus során, a projektet megelőzően, a tervezésen és kivitelezésen keresztül az üzemeltetésig és a leszerelésig.

Szakértői tevékenységeink:

Engedélyezés

A környezeti hatásvizsgálatoktól a kárenyhítési tervekig végig kísérjük ügyfeleinket az engedélyezési folyamaton, és segítünk nekik megszerezni a projektjeikhez szükséges engedélyeket.

Tender támogatás globális hálózatunk által

A projektek tender fázisa sok szakmai forrást igénylő feladatot jelent. Átfogó tender támogatási szolgáltatásunk szakértő tenderdokumentáció-készítést és elemzést kínál, és segít a pontos tender folyamat biztosításában.

Tender támogatási szolgáltatásunk által Ön:

Biztosíthatja a stratégiai műszaki tervezés pontos megvalósítását,

Pontos tender dokumentáció elkészítését, 

Kiválaszthatja a legjobb ajánlattevőket,

Gondoskodhat arról, hogy minden szolgáltatása megfeleljen a szabványi és jogszabályi előírásoknak

Tervezés és kockázatelemzés

A berendezések tervezésének felülvizsgálatát és tanúsítását végezzük, értékelve, hogy a berendezések, például a nyomástartó berendezések megfelelnek-e az építési szabályoknak. A kockázatokat is felmérjük, és szükség esetén alternatív terveket javasolunk.

QA/ QC – Gyártási felügyelet

Riportok vagy a berendezések ismerete alapján gyártási ellenőrzési és tesztelési terveket dolgozunk ki az ellenőrzésére. Kiemeljük a kockázatokat és optimalizáljuk az ellenőrzési tervet, az egyes alkatrészekre vagy beszállítókra vonatkozó kockázatokról szerzett ismereteink alapján.

Műszaki felügyelet, megfelelőségértékelés 

Olyan kulcsfontosságú területekre összpontosítunk, mint például megfelelés, biztonság és integritás, termékminőség folyamatos ellenőrzése és az üzemek működésének támogatása az üzem teljesítményéhez. A Bureau Veritas napi szintű üzemeltetési szolgáltatásai közé tartozik a HSE-felelősökkel és szakértőkkel, mérnökökkel való szoros együttműködés.

- Szakértőink gondoskodnak arról, hogy az Önök termékeit az előírt minőségben és eljárások szerint gyártsák le, megfelelő ellenőrzés és vizsgálatok mellett;

- Ellenőrizzük, hogy termékei, gépei és berendezései megfelelnek-e a műszaki előírásoknak, szabványoknak és más idevágó szerződéses dokumentumoknak.

SZERETNE TÖBBET MEGTUDNI?

Lépjen velünk kapcsolatba!

SERESTER Andrea
Ipari szolgáltatások üzletágvezető
E-mail: andrea.serester@bureauveritas.com
Tel.: +36 20 268 9132
Írjon nekünk közvetlenül!