automotive IATF

IATF 16949 TANÚSÍTÁS

Minőségirányítási rendszer az autóiparban

AZ ÖN KIHÍVÁSAI

A kíméletlen verseny folyamatos innovációra és költségcsökkentésre ösztönzi az autóipari vállalatokat. Az egyre komplexebb autóipari beszállítói láncok ellenőrzésére az IATF 16949 a legelterjedtebb szabvány, amelyet a legtöbb nemzetközi gyártó megkövetel beszállítóitól. A szabvány szerinti tanúsítás bizonyítékként szolgál arra, hogy a cég megfelel a minőségügyi előírások követelményeinek. Ezen kívül ajánlott az ágazat számára az ISO 45001 és az ISO 14001 alkalmazása is.

A Nemzetközi Autóipari Munkacsoport (International Automotive Task Force) által kifejlesztett szabvány egyetlen rendszerben foglalja össze számos késztermékgyártó, valamint az ő beszállítói/ellátási hálózatuk esetén releváns minőségi elvárásokat. Az IATF 16949 szabvány az ISO 9001 szabványon alapul, autóipari követelményekkel kiegészülve. A követelményrendszernek megfelelő működés segítségével folyamatosan javítható az adott vállalat rendszerének és folyamatainak minősége, fenntartható a gyártás folyamatos működése, a szállítás biztonsága. Ez a műszaki specifikáció az autóipari ellátási láncban működő valamennyi gyártó szervezetre alkalmazható.

VÁLASZUNK

Az IATF 16949 tanúsítás megszerzése igazolja, hogy a vállalkozás teljesítette a minőségirányítási rendszer követelményeit a folyamatos fejlesztés érdekében, hangsúlyt helyezve a hiba-megelőzésre és hulladékcsökkentésre az ellátási láncban. A műszaki specifikációt a gyártók és beszállítók minden típusa alkalmazza.

MIÉRT A BUREAU VERITAS?

Szakértelem és innováció
A Bureau Veritas a világ egyik vezető tanúsító cége, amely több mint 140 ország 80 000 cégét tanúsította már, és működése során több mint 100 000 tanúsítványt bocsátott ki.

Elismertség
A Bureau Veritas Certification az IATF által elismert több mint 250 IATF 16949 auditorból álló csoportra támaszkodik, amely több mint 60 országban tevékenykedik az autóiparban.

Hálózat
Az IATF Automotive Standard tekintetében a Bureau Veritas Certification világelső, mivel több mint 4000 telephelyet és tanúsítványt kezel 60 országban.

SZERETNE TÖBBET MEGTUDNI IATF SZOLGÁLTATÁSUNKRÓL?

Lépjen velünk kapcsolatba!
Telefon: +36 1 802 9915
Kapcsolatfelvételi űrlap