food safety cover 2 vegetables

ÉLELMISZERBIZTONSÁG

Elkötelezettség az élelmiszerbiztonságért

Az élelmiszerbiztonság napjainkban a fogyasztók, a média és a közhatóságok érdeklődésének középpontjában áll. A teljes élelmiszerellátó lánc, a termelőktől, élelmiszer-feldolgozó és - gyártó vállalatoktól, a szállítócégeken, raktározókon át a vendéglátó-ipari egységekig, kiskereskedőkig fokozottan érdekelt a minél hatékonyabb élelmiszerbiztonsági rendszer bevezetésében.

Egy ilyen rendszer kiépítése szervezettebbé és átláthatóbbá teszi a cégen belüli munkafolyamatokat, így növelve a teljesítményt és az eredményt. Az előírásoknak való megfelelés és a fogyasztói bizalom megszerzése a biztonságos, minőségi termékekkel szintén a hosszú távú üzleti siker záloga.

A Bureau Veritas segíti ügyfeleit az igényeiknek legmegfelelőbb élelmiszeripari tanúsítás megszerzésében. A teljes élelmiszerellátó lánc számára kínálunk megoldásokat, integrált rendszertanúsítással pedig egyszerre több tanúsítvány is megszerezhető nemcsak az élelmiszerbiztonság, hanem az átfogóbb minőség-, környezetirányítás-, munkahelyi egészségvédelem- és biztonság területén is.