bakery

IFS TANÚSÍTÁS

Az IFS (International Featured Standard) szabványt eredetileg német és francia kereskedelmi vállalatok hozták létre abból a célból, hogy egységes minőségi követelményeket érvényesítsenek a beszállított saját márkás élelmiszeripari termékekre. A gyártóknak különös figyelmet kell fordítaniuk az élelmiszerbiztonsági kérdésekre, ezen belül a HACCP, a higiénia és minőségirányítás előírásaira. Az ellátó láncon belül már szinte minden típusú tevékenységre találhatunk szabványt, többek között a logisztikával foglalkozó cégek is szerezhetnek IFS tanúsítást.

Az IFS célja, hogy egységes minősítési rendszert hozzon létre az élelmiszeripari termékeket előállító és a kapcsolódó szolgáltatásokat ellátó vállalatok számára. A cél az egységes követelményrendszer, egységes ellenőrzési eljárások, átláthatóság és ellenőrzések kölcsönös elismerése segítségével teljesül az élelmiszerláncban.

Miért érdemes alkalmazni az IFS szabványt?

  • Következetes és átlátható ellenőrzési rendszer a fokozott termékbiztonságért,
  • Naprakész adatbázis a tanúsított szervezetekről,
  • Feltétel a német és francia kereskedelmi vállalatok beszállítóinak,
  • Számos területtel foglalkozik (szervezeti felépítés, környezeti előírások, nyomonkövetés stb).

Kiket céloz az IFS szabvány:

  • Élelmiszer- és fogyasztási cikkek gyártói,
  • Élelmiszer- és fogyasztási cikkek forgalmazói,
  • Logisztikai cégek.

MIÉRT A BUREAU VERITAS?

Nemzetközi hálózat

140 országban vagyunk jelen, amely komoly nemzetközi tapasztalatot jelent, és lehetővé teszi multinacionális ügyfeleink számára a velünk való együttműködést valamennyi képviseletüknél.

Szakértőink

A Bureau Veritas egyik legfontosabb értéke a saját munkatársai, hiszen az ő szaktudásuk, képességeik határozzák meg a nyújtott szolgáltatás minőségét. Nemcsak tevékenységi területeinken, de iparágak szerint is rendelkezünk Magyarországon megfelelő tapasztalattal bíró szakértőkkel, akik rendszeresen észrevételeket, információkat cserélnek egyéb országokban tevékenykedő kollégáinkkal is. Ez elősegíti a vállalatok problémáinak minél jobb megértését.

Integrált szolgáltatások

Integrált szolgáltatásaink előnye ügyfeleink számára az idő-és költségmegtakarítás, amelyet az egyszerre végzett auditok biztosítanak. A tanúsítás mellett tanfolyamainkon a szabványokkal kapcsolatos ismereteket is nyújtunk gyakorlati példákon, esettanulmányokon keresztül.

Elismertség

A Bureau Veritas az egyik legszélesebb körben elismert tanúsító testület, több mint 30 nemzetközi akkreditációval rendelkezik.

Kérjen ajánlatot

Tovább