FSSC 22000 food

FSSC 22000 TANÚSÍTÁS

Az FSSC 22000 az élelmiszergyártók számára készült átfogó élelmiszerbiztonsági rendszer, mely az ISO 22000 élelmiszerbiztonsági irányítási rendszerre épül. A Bureau Veritas nemzetközi tanúsító cég aktívan részt vett mind az ISO 22000, mind az FSSC 22000 (Food System Safety Certification) kidolgozásában. A Bureau Veritas minden élelmiszergyártót biztat a rendszer megismerésére, és segít eligazodni az élelmiszergyártóknak abban a kérdésben, hogy melyik rendszer vagy szabvány alkalmazása a legmegfelelőbb számukra.

Milyen előnyökkel jár az FSSC 22000 tanúsítás?

  • Rendszeres és hatékony minőségirányítás létrehozása az élelmiszerbiztonság terén
  • Termékbiztonság és rendszerellenőrzés harmadik fél által hitelesítve
  • Maximális élelmiszerbiztonság elérése és az egészségügyi kockázatok minimalizálása
  • Az élelmiszerbiztonsági követelményeknek való megfelelés a jogszabályokkal összhangban
  • A kiskereskedelmi láncok és a vállalatok számára az élelmiszer-biztonsági követelményeknek való megfelelés
  • A kínált termékek közvetlen fogyasztói igényeinek kielégítése

MIÉRT A BUREAU VERITAS?

Nemzetközi hálózat

140 országban vagyunk jelen, amely komoly nemzetközi tapasztalatot jelent, és lehetővé teszi multinacionális ügyfeleink számára a velünk való együttműködést valamennyi képviseletüknél.

Szakértőink

A Bureau Veritas egyik legfontosabb értéke a saját munkatársai, hiszen az ő szaktudásuk, képességeik határozzák meg a nyújtott szolgáltatás minőségét. Nemcsak tevékenységi területeinken, de iparágak szerint is rendelkezünk Magyarországon megfelelő tapasztalattal bíró szakértőkkel, akik rendszeresen észrevételeket, információkat cserélnek egyéb országokban tevékenykedő kollégáinkkal is. Ez elősegíti a vállalatok problémáinak minél jobb megértését.

Integrált szolgáltatások

Integrált szolgáltatásaink előnye ügyfeleink számára az idő-és költségmegtakarítás, amelyet az egyszerre végzett auditok jelentenek. A tanúsítás mellett tanfolyamainkon a szabványokkal kapcsolatos ismereteket is nyújtunk gyakorlati példákon, esettanulmányokon keresztül.

Elismertség

A Bureau Veritas az egyik legszélesebb körben elismert tanúsító testület, több mint 30 nemzetközi akkreditációval rendelkezik.

 

Kérjen ajánlatot

Tovább