HACCP people

HACCP

A HACCP nemzetközileg elfogadott módszer az élelmiszerek biztonságának megteremtésére a lehetséges kockázatok, veszélyek megállapítása, értékelése és kezelése által. A törvényi szabályozás a HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) eljárást tekinti az élelmiszerbiztonság-igazolás legszigorúbb módszerének, alkalmazása az élelmiszer-gyártók, -kereskedők és a vendéglátó-ipari egységek számára kötelező. A HACCP eljárás az élelmiszerek megfelelő kezelésére, elkészítésére, tárolására és forgalmazására vonatkozik.

Miért érdemes alkalmazni a HACCP rendszert?

  • Különlegesen megbízható minőségi és biztonsági garancia a fogyasztók számára,
  • Nemzetközileg elismert exportértékesítési előírás,
  • Csökkenti a veszteségeket és visszahívások számát,
  • Segít megőrizni a vállalat jó hírnevét.

MIÉRT A BUREAU VERITAS?

Nemzetközi hálózat

140 országban vagyunk jelen, amely komoly nemzetközi tapasztalatot jelent, és lehetővé teszi multinacionális ügyfeleink számára a velünk való együttműködést valamennyi képviseletüknél.

Szakértőink

A Bureau Veritas egyik legfontosabb értéke a saját munkatársai, hiszen az ő szaktudásuk, képességeik határozzák meg a nyújtott szolgáltatás minőségét. Nemcsak tevékenységi területeinken, de iparágak szerint is rendelkezünk Magyarországon megfelelő tapasztalattal bíró szakértőkkel, akik rendszeresen észrevételeket, információkat cserélnek egyéb országokban tevékenykedő kollégáinkkal is. Ez elősegíti a vállalatok problémáinak minél jobb megértését.

Integrált szolgáltatások

Integrált szolgáltatásaink előnye ügyfeleink számára az idő-és költségmegtakarítás, amelyet az egyszerre végzett auditok jelentenek. A tanúsítás mellett tanfolyamainkon a szabványokkal kapcsolatos ismereteket is nyújtunk gyakorlati példákon, esettanulmányokon keresztül.

Elismertség

A Bureau Veritas az egyik legszélesebb körben elismert tanúsító testület, több mint 30 nemzetközi akkreditációval rendelkezik.

Kérjen ajánlatot

Tovább