training mega menu cover

KÉPZÉSEK A BUREAU VERITAS-NÁL

Fedezze fel tanfolyamainkat és képezze tovább magát!

AKKREDITÁCIÓ ÉS KÉPZÉSEK MAGYARORSZÁGON

Magyarországon különös hangsúlyt fektetünk az irányítási rendszerek és szabványok bevezetéséhez, működtetéséhez és továbbfejlesztéséhez szükséges speciális szaktudás átadására. A már meglévő ismeretek szintjétől függően alapismereteket nyújtó vagy továbbképző tanfolyamokat is ajánlunk.

Egy átfogó képzési program minden vállalatnál fontos szerepet kap, a cég méretétől és profiljától függetlenül.  A jól képzett és szerzett ismereteiket megfelelően hasznosító munkatársak komoly versenyelőnyt jelentenek minden üzleti szektorban. Érdemes minden munkavállalónak saját céljaira és igényeire szabott oktatási formát keresni, hiszen akkor eredményes igazán az oktatás, ha a résztvevők később mindennapi munkájuk során is gyakorolják az ott szerzett tudást és készségeket.

Az élethosszig tartó tanulás mára magánéletünk és munkánk részévé vált. A sikeresen működő cégek megkövetelik munkavállalóik szakértelmét és együttműködését az összes iparágban, helyi és globális szinten egyaránt. A Bureau Veritas széles körű képzési portfóliója lehetővé teszi, hogy elsajátítsa a szükséges készségeket és ismereteket, elérve karrierjében a folyamatos fejlődést.

A hatékony szakmai képzésre biztosíték az oktató cég széleskörű tapasztalata és szakértő oktatói bázisa. Az elsajátított tudás és képességek nemcsak a tanfolyamon részt vett munkatársak eredményeire van jó hatással, hanem hosszabb távon az egész vállalat teljesítményét javítja.


 

Szaktudás és módszer
Oktatóink átfogó elméleti tudással rendelkező, hosszú ideje az adott képzéssel kapcsolatos területen tevékenykedő szakemberek. A képzésekhez tananyagot és szakirodalmat biztosítunk, valamint az elméleti ismeretek nyújtása mellett gyakorlati feladatokkal, esettanulmányokkal, workshop-okkal segítjük a hatékony tanulást. Az egyes tréningeket kisméretű csoportokban, 4-15 jelentkező részvételével tartjuk, a hatékonyság növelése érdekében.

Lehetőségek- Nyílt vagy kihelyezett tréning
Tanfolyamokat tartunk nyílt formában, mindenki számára elérhetően, ahol a különböző gazdasági területeken működő vállalatokból érkező résztevők megoszthatják egymással szakmai tapasztalataikat és ötleteiket.

Kihelyezett képzéseinket kifejezetten az adott vállalat igényeinek megfelelően, kényelmesen az adott munkakörnyezetben nyújtjuk a munkatársaknak. *
 

*Kiegészítés: Szeretnénk jelezni IATF 16949 szabványra tanúsított ügyfeleinknek, hogy ők csak a nyílt formában meghirdetett tanfolyamokon vehetnek részt, az IATF 16949 Rules szabályok betartása mellett.

Online képzések
Egyes tanfolyamainkon online módon is lehetőségük van részt venni, melyhez nem szükséges semmilyen programot vagy alkalmazást letölteniük. Az online oktatás interaktív módon zajlik, kérdezhetnek az oktatótól és gyakorlati feladatokat oldhatnak meg. Kényelmesen, otthonukból vehetnek részt a képzésen, mindezt költséghatékonyan, utazási idő nélkül.

Nemzetközi elismertség
Vezető auditori tanfolyamainkat az IRCA (International Register of Certified Auditors), a világ legnagyobb auditor tanúsító testülete regisztrálta, mely garancia az elvégzett tanfolyam elismertségére és a minőségre.

Mérhetőség
A tréning végén az elsajátított tudásanyagot tesztekkel ellenőrizzük, ugyanakkor magunkat is értékeljük egy, a hallgatók által kitöltött kurzusértékelő teszttel.


 
FELNŐTTKÉPZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK

A Bureau Veritas felnőttképzési intézményként a B/2020/005027 nyilvántartási számon van regisztrálva.

Az alábbi felnőttképzési szolgáltatásokat nyújtjuk az érdeklődőknek:

1. KÉPZÉSI SZÜKSÉGLETEK FELMÉRÉSE,
amely az érdeklődő igénye szerint, személyesen vagy írásban történik a képzési menedzser közreműködésével.

2. ELŐZETES TUDÁSSZINT FELMÉRÉSE,
a jelentkező kifejezett igénye alapján a képzést megelőzően, az oktatóval  történő személyes konzultáció keretében, vagy írásban a Bureau Veritas  székhelyén.

A felmérés eredménye alapján döntünk az előzetes tudásszint beszámításáról.

A felmérés eredményét és a képzési idő rövidítésével kapcsolatos döntést az igénylővel írásban közöljük.

Az előzetesen megszerzett tudás elismerésének módja: látogatási kötelezettség alóli felmentés az adott programmodul egészére vagy egyes részeire, de a képzés teljes költségét ebben az esetben is meg kell fizetni.

Gazdálkodó szervezetek által delegált jelentkezők esetében kifejezetten csak a delegáló szervezet megrendelése alapján vehető igénybe a látogatási kötelezettség alóli felmentés.

Az előzetes tudásszint felmérésének díja 40 000 Ft + Áfa/fő.

Amennyiben felnőttképzési szolgáltatásainkat igénybe kívánják venni, szíveskedjenek felvenni a kapcsolatot irodánkkal. Az előzetes tudásszint felmérésére vonatkozó igényüket jelezhetik a tanfolyami jelentkezési lapon is.

VÁRJUK ÖNT IS KÉPZÉSEINKEN!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.
Több mint 70országban
Közel 3500tanfolyam típus
Több mint 500 000résztvevővel

Kapcsolat- Képzések

Kisgyura Kata, tréning koordinátor

Tel.: +36 20 406 0486

E-mail: kata.kisgyura@bureauveritas.com