Autók

Autóipari szolgáltatások

KIHÍVÁSOK

Az autóipar rohamosan fejlődik, ami új kockázatok elé állítja az ipar szereplőit. A Bureau Veritas tanúsítási szolgáltatásai a biztonság, a minőség és a teljesítmény területeit fedik le a teljes autóipari értéklánc mentén.

A technológiai innováció, az új feltörekvő piacok, a változó fogyasztói elvárások, valamint az egyre bonyolultabb ellátási láncok és szabályozási keretek fokozzák az iparágra nehezedő nyomást. Az autóipar szereplőinek most minden eddiginél jobban kell gondoskodniuk arról, hogy szervezeteik készek legyenek helytállni ezeknek a kihívásoknak.

VÁLASZUNK

A Bureau Veritas tanúsítás lehetővé teszi a teljes autóipari értéklánc szereplőinek – például a gyártóknak, a kereskedőknek, valamint az I. és II. szintű beszállítóknak – annak bizonyítását, hogy megfelelnek ezeknek a kihívásoknak. Átfogó tanúsítási és auditálási szolgáltatásaink kiterjednek a minőségre, az egészségre és biztonságra, a környezetvédelemre, a társadalmi felelősségvállalásra és még sok másra.

FŐBB ELŐNYÖK

•  A KOCKÁZATOK AZONOSÍTÁSA ÉS CSÖKKENTÉSE
a kockázatalapú gondolkodás kultúrájának kialakításával

•  ÚJ PIACOKHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉS
a kötelező minőségi, egészségügyi és biztonsági, környezetirányítási és információbiztonsági szabványok teljesítésével

•  A FOGYASZTÓK BIZALMÁNAK NÖVELÉSE
a minőség üzleti folyamatok középpontjába helyezésével

•  VILÁGSZINTŰ ISMERÉS 
a Bureau Veritas nemzetközileg elismert tanúsítási szolgáltatásain keresztül

MINŐSÉG A GÉPJÁRMŰIPARI ÉRTÉKLÁNCBAN
A vezető autóipari irányítási rendszerek szabványok szerinti tanúsítása bizonyítja a kiválóság iránti elkötelezettséget, valamint a szabályozási- és ügyfélkövetelményeknek való megfelelést. A Bureau Veritas tanúsítása lehetővé teszi szervezete, folyamatai, ellátási lánca és elosztóhálózata teljesítményének bemutatását. Az IATF 16949 , VDA 6.x , ISO 9001 szerinti tanúsítást és auditálást, valamint beszállítói és kereskedési értékelést kínálunk.

BIZTONSÁGOS ADAT- ÉS INFORMÁCIÓS RENDSZEREK
Az autóipari ügyfelek és beszállítók közötti egyre több adat megosztásával az információs rendszerek biztonsága minden eddiginél kritikusabb az autóipar számára. A TISAX® szabvány szerinti tanúsítás, amely az ISO 27001 információbiztonsági menedzsment szabvány gépjármű-specifikus változata, lehetővé teszi az autóipari IT-infrastruktúra biztonságának bizonyítását. 

KÖRNYEZETI HATÁSOK CSÖKKENTÉSE
Az autóipar rendkívül energia- és erőforrásigényes, és összetett, globális ellátási láncokra támaszkodik. A környezetirányítási rendszer szabványainak, például az ISO 14001-nek megfelelő tanúsítás bizonyítja elkötelezettségét a környezeti hatások csökkentése iránt. Az energiagazdálkodási rendszer szabványainak (pl. ISO 50001) auditálása segíthet az energiahatékonyság optimalizálásában.

MUNKAHELYI EGÉSZSÉGVÉDELEM ÉS BIZTONSÁG IRÁNYÍTÁSI RENDSZER TANÚSÍTÁSA AZ AUTÓIPARBAN
Az ISO 45001 a munkahelyi egészség- és biztonságirányítási rendszerek (OH&SMS) nemzetközi szabványa. Lehetővé teszi a szervezet számára, hogy ellenőrizni tudja és ismerje a normál működésből és rendellenes helyzetekből eredő összes releváns veszélyt, és javítsa teljesítményét. Az ISO 45001 munkahelyi egészségügyi és biztonsági irányítási rendszernek köszönhetően Ön képes lesz a munkavállalókat érintő kockázatok azonosítására, elemzésére és értékelésére, hogy megfelelő intézkedésekkel javíthassa a munkakörnyezetet. Proaktív megközelítéssel előre fogja látni a veszélyhelyzetek lehetséges bekövetkezését, és ezáltal elkerülhetők lesznek a fizikai vagy lelki sérülések.


SZOLGÁLTATÁSAINK

SZERETNE TÖBBET MEGTUDNI AUTÓIPARI SZOLGÁLTATÁSAINKRÓL?

Lépjen velünk kapcsolatba!
Telefon: +36 1 802 9915
Kapcsolatfelvételi űrlap