Modern car

VDA 6.x

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSA RENDSZER A NÉMET AUTÓGYÁRTÓK BESZÁLLÍTÓINAK

KIHÍVÁSOK

A német autóipar részére alkatrészeket, szolgáltatásokat vagy folyamatokat szállító beszállítók számára a VDA 6.x szabvány követelményeinek való megfelés mára kötelezővé vált. A Bureau Veritas több tanúsítási szolgáltatást nyújt a német autóipari minőségi szabványoknak megfelelően.

VÁLASZUNK

A VDA (Verband der Automobilindustrie – Autóipari Szövetség) 6.x egy autóipari minőségi szabványkészlet, amelyet a Német Autóipari Szövetség dolgozott ki. Mára Franciaországban és Olaszországban is hivatalosan elfogadottá vált, és nélkülözhetetlen az európai autóipari versenyben való részvételhez.

Több mint 300 autóipari auditorból álló globális hálózatunkkal VDA 6.1, 6.2 és 6.4 tanúsítványokat, valamint VDA 6.3 folyamatauditokat nyújtunk ügyfeleink részére. Legyen szó beszállítóról, szolgáltatóról vagy alkatrészgyártóról, a Bureau Veritas együttműködik Önnel, hogy VDA 6.x tanúsítása megvalósuljon.

ELŐNYÖK

•   SZERVEZETI MINŐSÍTÉS
német és más európai beszállítók alkatrészeinek ellátására és szervizelésére

•   BIZALOMÉPÍTÉS
az egész autóipari értékláncban az iparág legszigorúbb minőségi előírásának való megfeleléssel

•   TELJESÍTMÉNYOPTIMALIZÁLÁS
a fejlesztendő kulcsterületek folyamatos feltérképezésével és javításával

•   KOCKÁZATOK ÉSZLELÉSE ÉS CSÖKKENTÉSE
a VDA 6-kompatibilis minőségirányítási rendszerek robusztus kockázatkezelési keretrendszerén keresztül

SZOLGÁLTATÁSAINK

VDA 6.1
Az autóipari alkatrész-beszállítóinak igazolniuk kell, hogy folyamataik és termékeik megfelelnek a legmagasabb minőségi szabványoknak. A Bureau Veritas VDA 6.1-es tanúsítása segít megfelelnie ennek a kihívásnak. Lehetővé teszi, hogy bizonyítsa irányítási rendszere integritását és hatékonyságát Európa autóipari beszállítói felé.

VDA 6.2
Az autóipari beszállítók és szolgáltatók számára a megfelelőség elérése és az ügyfelek bizalmának kivívása a legfontosabb. A Bureau Veritas VDA 6.2 tanúsítási szolgáltatásával megerősítheti hírnevét a minőség, megbízhatóság és hatékonyság területén. A kifejezetten alkatrész-beszállítók és szolgáltatók számára kifejlesztett QMS (minőségi)-tanúsítvány lehetővé teszi, hogy Ön megfeleljen a szabályozási előírásoknak, és világszerte elismerést szerezzen szervezete és folyamatai kiválóságáért.

VDA 6.3
A VDA 6.3 a beszállítók számára készült folyamataudit: a minőséget, a hatékonyságot és a kockázatkezelést értékeli. A Bureau Veritas szakértő autóipari auditorokból álló csapata akkreditált a VDA 6.3 auditok elvégzésére. A VDA 6.3-as folyamatellenőrzések szigorúsága segít abban, hogy gyártási folyamatai a legmagasabb minőséget érjék el, és ezt bizonyíthassa a prémium autógyártók előtt.

VDA 6.4
A VDA 6.4 minőségirányítási rendszer szabvány a gyártóberendezések beszállítói számára. Gyártóberendezések beszállítójaként kulcsfontosságú gépei, szerszámai és ellenőrző berendezései minőségének, biztonságának és megbízhatóságának bizonyítása. A Bureau Veritas VDA 6.4 tanúsítványa lehetővé teszi, hogy bebizonyítsa, termékei és folyamatai megfelelnek a legmagasabb szabványoknak.

MIÉRT A BUREAU VERITAS?
Több mint 300 autóipari auditorunkkal, nemzetközi hálózattal segítjük ügyfeleinket több mint 60 országban autóipari tanúsítások terén.

SZERETNE TÖBBET MEGTUDNI VDA 6.x SZOLGÁLTATÁSAINKRÓL?

Lépjen velünk kapcsolatba!
Telefon: +36 1 802 9915
Kapcsolatfelvételi űrlap