Network

TISAX®

TISAX® - AUTÓIPARI INFORMÁCIÓBIZTONSÁG MENEDZSMENT

KIHÍVÁSOK

Az autóipari digitalizáció komplex, proaktív információbiztonsági irányítási rendszert követel meg. A Bureau Veritas által kiadott TISAX® (Trusted Information Security Assessment Exchange) tanúsítvány lehetővé teszi, hogy Ön megfeleljen az iparági követelményeknek, és bebizonyítsa ügyfeleinek, hogy komolyan veszi az adatvédelmet.

Az autóiparban minden nap nagy mennyiségű adat jön létre és cserélődik ki a tervezés, tesztelés, validálás, homologizáció és a gyártás során a teljes életciklusban. Ez különösképpen vonatkozik az alkatrészek és rendszerek projektfejlesztési fázisaihoz kapcsolódó biztonsági adatokra, valamint a gyártási folyamatra és az automatizált, hálózati gyártási adatokra. Az autóiparban tevékenykedő szolgáltatók és beszállítók számára a kihívás a digitális kockázatok felderítése és mérséklése, valamint a zavaró incidensekből való gyors felépülés biztosítása.


VÁLASZUNK

A Bureau Veritas azon kevés tanúsító testületek egyike, amely a világ vezető autóipari információbiztonsági szabványa, a TISAX®-szerinti auditálást végezhet. a TISAX® a VDA Information Security Assessment (VDA ISA)-en alapul és  kiegészíti az ISO 27001-et.

A Bureau Veritas TISAX® tanúsítási szolgáltatásai támogatják Önt a napi szinten kezelt autóipari adatok védelmi szintjének értékelésével, valamint bizonyítja digitális felelősségtudatát az ügyfelek és szabályozó hatóságok felé.


FŐBB ELŐNYÖK

•  AZ INFORMÁCIÓBIZTONSÁGI INCIDENSEK ÉS KIBERTÁMADÁSOK MEGELŐZÉSE
TISAX®-kompatibilis információbiztonsági menedzsment rendszer bevezetésével

•  ÜGYFÉLBIZALOM ÉPÍTÉSE
az adatvédelem átfogó megközelítésével

•  KOCKÁZATOK AZONOSÍTÁSA ÉS KEZELÉSE
az információbiztonságot próbára tevő értékelésnek köszönhetően

•  ELISMERÉS SZEREZÉSE
a gépjárműipar egyik vezető tanúsító testületétől

 AZ ÉRTÉKELÉSI EREDMÉNYEK MEGOSZTÁSA
a TISAX® online platformon


TISAX®: A VILÁG VEZETŐ AUTÓIPARI INFORMÁCIÓBIZTONSÁGI MENEDZSMENT SZABVÁNYA
A TISAX® világszerte elismert, és az összes jelentős német autóipari szereplővel köteles üzleti kapcsolatot tartani. Minden érzékeny információt feldolgozó autóipari beszállítónak és szolgáltatónak a TISAX®-ot kell használnia a fogyasztói és hatósági információbiztonsági követelmények teljesítése érdekében.


AZ INFORMÁCIÓBIZTONSÁGI KOCKÁZATOK AZONOSÍTÁSA ÉS CSÖKKENTÉSE
Az információbiztonsági menedzsmentrendszerek kritikus fontosságúak a biztonsági incidensek és számítógépes támadások kockázatának csökkentésében. A Bureau Veritas rendszeres TISAX® értékelései segítenek szabványosított követelmények alapján azonosítani a kockázati területeket. Ezen túlmenően a potenciális fejlesztési lehetőségeket is azonosítja, ezzel lehetővé teszi azonnali lépések foganatosítását az információbiztonsági kockázatok további csökkentése érdekében.

AZ ÜGYFÉLBIZALOM ÉPÍTÉSE
A TISAX® lehetővé teszi annak bizonyítását ügyfelei számára, hogy készen áll az információbiztonság menedzsment kihívásainak kezelésre. A Bureau Veritas által végzett TISAX® értékelések segítenek a bizalom és az általános vevői elégedettség növelésében, amely megkönnyítheti meglévő szállítói szerződéseinek megújítását.

A TISAX® AUDITOROK GLOBÁLIS HÁLÓZATA
A Bureau Veritas a tanúsítási szolgáltatások terén világszerte vezető szerepet tölt be. Az autóiparban szerzett szakértelmére, képzett auditorok kiterjedt hálózatára és a szolgáltatásnyújtás terén szerzett tapasztalatára támaszkodik. 
 

SZERETNE TÖBBET MEGTUDNI TISAX® SZOLGÁLTATÁSUNKRÓL?

Lépjen velünk kapcsolatba!
Telefon: +36 1 802 9915
Kapcsolatfelvételi űrlap