agricultural services cover

MEZŐGAZDASÁGI SZOLGÁLTATÁSOK

A Bureau Veritas Magyarország Kft. nemzetközileg elismert független minőségellenőrző szervezet, ugyanakkor mezőgazdasági területen is az egyik legszélesebb nemzetközi hálózattal rendelkező cég, agrár szolgáltatásaink teljes köre Magyarországon is elérhető. GAFTA és FOSFA nemzetközi tanúsítvánnyal is rendelkezünk. Mezőgazdasági szakembereink több millió tonna terményt ellenőriznek évente, a kiállított certifikátokat mind a belföldi, mind a nemzetközi kereskedelem szereplői elfogadjak világszerte.

Szolgáltatásaink

  • Raktári terményvizsgálatok, mintavétel és analízis
  • Vagonos, kamionos illetve vízi járművel történő szállítások ki-és berakodás ellenőrzése, mintavételi, minőségi- és súlyellenőrzése
  • Laboratóriumi vizsgálatok (NAH, GAFTA, FOSFA és GMP+ által akkreditált laboratóriumban)
  • Tanúsítások: GMP+ (Good Manufacturing Practice - Helyes Gyártási Gyakorlat a takarmányiparban)

Nemzetközi hálózatunk biztosítja, hogy szállítás esetén a termékvizsgálatokat a be- és kirakodásnál is kollégáink végezzék.

A GAFTA illetve FOSFA tanúsítvány évente megújul. A letölthető dokumentumon a kiállítás időpontja látható. Kérjük, tanúsítványunk érvényességének ellenőrzéséhez látogasson el a GAFTA  illetve  FOSFA honlapjára.


 

Miben tudunk segíteni?

Keressen bennünket közvetlenül az alábbi e-mail címen:

agro.food@bureauveritas.com


 

Miért a Bureau Veritas?

Hírnév

Az 1828-ban alapított Bureau Veritas a világ egyik vezető minőségellenőrző cége, globálisan biztosítja a kereskedelmi ellenőrzésekkel kapcsolatos szolgáltatásokat.

Hálózat

A Bureau Veritas több mint 140 országban van jelen, 1400 irodával és laboratóriummal, több mint 75 000 alkalmazottból álló nemzetközi hálózattal rendelkezik, így biztosítani tudja az egész ellenőrzési folyamatot, a berakástól a kirakásig.

Elismertség

GAFTA, FOSFA, IFIA nemzetközi kereskedelmi társaságok által elismert szervezet.

Milyen előnyökkel járnak a mezőgazdasági szolgáltatások a megbízó szempontjából?

  • Megbizonyosodhat arról, hogy a termények minősége és mennyisége a szállítás és raktározás során megfelelő.
  • Az ellenőrzéseket független, nemzetközi akkreditációval rendelkező cég végzi.
  • A megbízó egy nemzetközileg elismert certifikátot, dokumentációt kap, amely tükrözi a termények minőségét, megfelelőségét, különböző belföldi és nemzetközi szabványok alapján.

 

Kérjen ajánlatot

Tovább