agricultural services cover

MEZŐGAZDASÁGI SZOLGÁLTATÁSOK

A Bureau Veritas Magyarország Kft. nemzetközileg elismert független minőségellenőrző szervezet, ugyanakkor mezőgazdasági területen is az egyik legszélesebb nemzetközi hálózattal rendelkező cég, agrár szolgáltatásaink teljes köre Magyarországon is elérhető. GAFTA, FOSFA tanúsítvánnyal és NAH, GMP+ regisztrációval is rendelkezünk. Mezőgazdasági szakembereink több millió tonna terményt ellenőriznek évente, a kiállított tanúsítványokat mind a belföldi, mind a nemzetközi kereskedelem szereplői elfogadjak világszerte.

MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

KERESSEN BENNÜNKET KÖZVETLENÜL ELÉRHETŐSÉGEINKEN!
agro.food@bureauveritas.com  +36 1 802 69 00  +36 30 894 4848

Szolgáltatásaink

  • Raktári terményvizsgálatok, mintavétel és analízis
  • Vagonos, kamionos illetve vízi járművel történő szállítások ki-és berakodás ellenőrzése, mintavételi, minőségi- és súlyellenőrzése
  • Laboratóriumi vizsgálatok (GAFTA és FOSFA tanúsított laboratóriumban)

Nemzetközi hálózatunk biztosítja, hogy szállítás esetén a termékvizsgálatokat a be- és kirakodásnál is kollégáink végezzék.

A GAFTA illetve FOSFA tanúsítvány évente megújul. A letölthető dokumentumon a kiállítás időpontja látható. Kérjük, tanúsítványunk érvényességének ellenőrzéséhez látogasson el a GAFTA  illetve  FOSFA honlapjára.

Miért a Bureau Veritas?

Hírnév

Az 1828-ban alapított Bureau Veritas a világ egyik vezető minőségellenőrző cége, globálisan biztosítja a kereskedelmi ellenőrzésekkel kapcsolatos szolgáltatásokat.

Hálózat

A Bureau Veritas több mint 140 országban van jelen, 1400 irodával és laboratóriummal, több mint 75 000 alkalmazottból álló nemzetközi hálózattal rendelkezik, így biztosítani tudja az egész ellenőrzési folyamatot, a berakástól a kirakásig.

Elismertség

GAFTA, FOSFA, IFIA nemzetközi kereskedelmi társaságok által elismert szervezet.

Milyen előnyökkel járnak a mezőgazdasági szolgáltatások a megbízó szempontjából?

  • Megbizonyosodhat arról, hogy a termények minősége és mennyisége a szállítás és raktározás során megfelelő.
  • Az ellenőrzéseket független, nemzetközi akkreditációval rendelkező cég végzi.
  • A megbízó egy nemzetközileg elismert certifikátot, dokumentációt kap, amely tükrözi a termények minőségét, megfelelőségét, különböző belföldi és nemzetközi szabványok alapján.

 

Kérjen ajánlatot

Tovább