agricultural services cover

MEZŐGAZDASÁGI SZOLGÁLTATÁSOK

A Bureau Veritas Magyarország Kft. nemzetközileg elismert független minőségellenőrző szervezet, ugyanakkor mezőgazdasági területen is az egyik legszélesebb nemzetközi hálózattal rendelkező cég, agrár szolgáltatásaink teljes köre Magyarországon is elérhető. Laboratóriumunk GAFTA és FOSFA tanúsítással, NAH akkreditációval és GMP+ B11 regisztrációval rendelkezik. Mezőgazdasági szakembereink több millió tonna terményt ellenőriznek évente, a kiállított tanúsítványokat mind a belföldi, mind a nemzetközi kereskedelem szereplői elfogadjak világszerte.

MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

KERESSEN BENNÜNKET KÖZVETLENÜL ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

Azari Péter, mezőgazdasági üzletágvezető
+36 30 894 4848   
peter.azari@bureauveritas.com,  agro.food@bureauveritas.com
Írjon nekünk közvetlenül!

SZOLGÁLTATÁSAINK

•    Raktári terményvizsgálatok, mintavétel és analízis
•    Vagonos, kamionos illetve vízi járművel történő szállítások ki-és berakodás ellenőrzése, mintavételi, minőségi- és súlyellenőrzése
•    Laboratóriumi vizsgálatok

Nemzetközi hálózatunk biztosítja, hogy szállítás esetén a termékvizsgálatokat a be- és kirakodásnál is kollégáink végezzék. A GAFTA illetve FOSFA tanúsítvány évente megújul. Kérjük, tanúsítványunk érvényességének ellenőrzéséhez látogasson el a GAFTA, FOSFA illetve a GMP+ honlapjára.

MIÉRT A BUREAU VERITAS?

•    HÍRNÉV
Az 1828-ban alapított Bureau Veritas a világ egyik vezető minőségellenőrző cége, globálisan biztosítja a kereskedelmi ellenőrzésekkel kapcsolatos szolgáltatásokat.
•    HÁLÓZAT
A Bureau Veritas több mint 140 országban van jelen, 1600 irodával és laboratóriummal, több mint 82 000 alkalmazottból álló nemzetközi hálózattal rendelkezik, így biztosítani tudja az egész ellenőrzési folyamatot, a berakástól a kirakásig.
•    ELISMERTSÉG
GAFTA, FOSFA, IFIA nemzetközi kereskedelmi társaságok által elismert szervezet. Laboratóriumunk pedig GAFTA és FOSFA tanúsítással, NAH akkreditációval és GMP+ B11 regisztrációval rendelkezik.

MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁRNAK A MEZŐGAZDASÁGI SZOLGÁLTATÁSAINK A MEGBÍZÓ SZEMPONTJÁBÓL?

•    Megbizonyosodhat arról, hogy a termények minősége és mennyisége a szállítás és raktározás során megfelelő.
•    Az ellenőrzéseket független, nemzetközi akkreditációval rendelkező cég végzi.
•    A megbízó egy nemzetközileg elismert certifikátot, dokumentációt kap, amely tükrözi a termények minőségét, megfelelőségét, különböző belföldi és nemzetközi szabványok alapján.
 

Kérjen ajánlatot

Tovább