Erdő patakkal

FENNTARTHATÓSÁGI SZOLGÁLTATÁSOK -
BV GREEN LINE 

A Bureau Veritas, mint „Business to Business to Society” szolgáltató vállalat küldetése a bizalom kialakítása a vállalkozások, a hatóságok és a fogyasztók között. Világelsőként az inspekciók és tanúsítási szolgáltatások terén 400 000 ügyfelünket támogatjuk, hogy hatékonyan és megbízhatóan működjenek a fenntarthatóbb üzleti világ eléréséért.

A fenntarthatóság beágyazódik stratégiánkba, teljes szervezetünkbe, minden projektünkbe.

Szakértelmünkkel ügyfeleink részére szolgáltatásokat nyújtunk, hogy megfeleljenek a munkabiztonság, a környezetvédelem, a társadalmi felelősségvállalás és a termék- vagy szolgáltatásminőség kihívásainak a teljes ellátási láncon át. Támogatjuk ügyfeleinket a megfelelő erőforrások kiválasztásában és a gyártás folyamatában. Szakértelmet kínálunk az ellátási lánc minden pontján, a nyersanyagbeszerzéstől kezdve egészen a termékfelhasználásig. A Bureau Veritas rendelkezésre áll építőipari ügyfelei számára a teljes építési, kivitelezési és felújítási munkák során, emellett létfontosságú támogató szerepet töltünk be a mobilitás fejlődésének terén. A Bureau Veritas arra törekszik, hogy minden ügyfelét elkísérje fenntarthatósági stratégiája sikeres megvalósításában, és emellett megfeleljen alkalmazottai, partnerei és érdekelt felei elvárásainak.

Zöld szolgáltatásainkkal és megoldásainkkal segítünk a magán- és állami szervezeteknek fenntarthatósági célkitűzéseik megvalósításában. Segítségünkkel ügyfeleink demonstrálhatják ESG-tevékenységeiket (ESG= Environment, Social, Governance), melyek jól nyomon követhetőek. Hatékony eszközöket biztosítunk számukra márkájuk és hírnevük növekedéséhez. 

FENNTARTHATÓSÁGI SZOLGÁLTATÁSAINK

Többet szeretne megtudni fenntarthatósági szolgáltatásainkról?

Lépjen velünk kapcsolatba!
Tel.:  +36 20 268 91 32
E-mail: budapest@bureauveritas.com
Írjon nekünk közvetlenül!