wind&solar

Ipari szolgáltatások

Az ipari termelésben részt vevő vállalatok számára elengedhetetlen a minőség, az egészség, a biztonság és a környezetre gyakorolt hatások gondos és folyamatos kezelése a gyártási folyamatok során.

Szakértőink kiválóan ismerik az egyes ágazatok termelési folyamatait. Tapasztalatunknak és nemzetközi hálózatunknak köszönhetően speciális műszaki segítségnyújtási szolgáltatást tudunk nyújtani a rendszerek, folyamatok és termékek tanúsítása, a beszállítók ellenőrzése és ellenőrzése, műszaki segítségnyújtás, tervezési felülvizsgálatok, kockázati és biztonsági tanulmányok és elemzések terén.


AJÁNLATUNK

Gyártás
Szolgáltatások széles skáláját kínáljuk a feldolgozóipar számára, biztosítva az ipari szállítások nemzeti és nemzetközi szabványoknak való megfelelését, valamint garantálva a folyamatok, üzemek és berendezések biztonságát és magas minőségét.

Ipari berendezések
Szolgáltatásainkkal támogatjuk a vállalatokat a tervezési fázistól a berendezés jóváhagyásáig, telepítéséig és üzemeltetéséig, hogy biztosítsuk az előírásoknak és követelményeknek való megfelelést, beleértve a QHSE területre vonatkozó előírásokat is, amelyek sok esetben a termékek teljes szabályszerűségének szükséges feltételét jelentik.

Szeretne többet megtudni
ipari szolgáltatásainkról?

Lépjen velünk kapcsolatba!

SERESTER Andrea
Ipari szolgáltatások üzletágvezető
E-mail: andrea.serester@bureauveritas.com
Tel.: +36 20 268 9132
Írjon nekünk közvetlenül!