certification cover

TANÚSÍTÁS

A Bureau Veritas piacvezető vállalat a tanúsítás, inspekció, mezőgazdasági minőségellenőrzés és kapcsolódó szolgáltatások területén. Tanúsítási és ellenőrzési szolgáltatásaink rendkívül széles skálát fednek le a minőség, környezetvédelem, munkabiztonság és társadalmi felelősségvállalás területén.

A Bureau Veritas független, nemzetközi tanúsító szervezetként világszerte több mint 60 akkreditációval rendelkezik, és eddig mintegy 120 000 tanúsítványt adott át ügyfeleinek.

A tanúsításra évtizedek óta növekszik az igény a vállalatok részéről. Minden szervezet érintett abban, hogy tanúsítvánnyal igazolja minőségi, biztonságos, környezetbarát és fenntartható működését, míg egyes szektorokban kifejezett vevői követelmény egyes tanúsítványok megszerzése.

A nemzetközi viszonylatban elfogadott szabványok alapján kiépített rendszerek kiváló eszközt nyújtanak a globális gazdasági szereplőknek, hogy ellenőrzés alatt tartsák termékük gyártását vagy szolgáltatásuk minőségét, és az erről szóló tanúsítványokkal a Föld bármely részén igazolhatják a megfelelőségüket.

EGYRE FOKOZOTTABB FIGYELEM IRÁNYUL a fenntarthatóságra, akár a felhasznált alapanyagok, akár a beszállítók tevékenysége szempontjából. Egyes iparágak, mint a járműgyártás vagy élelmiszer-előállítás, a hatósági és fogyasztói érdeklődés középpontjába kerültek mind minőség, mind biztonság tekintetében.

A Bureau Veritas globális jelenléte, számos akkreditációja, széleskörű tanúsítási szolgáltatásai és kiváló szakemberei biztosítják ügyfeleink elégedettségét. Több mint 120 000 ügyfelünk igazolhatja a tanúsítás hozzáadott értékét, az elért jobb teljesítményt.

A felnőttképzés napjainkban elengedhetetlenné vált, hiszen az élethosszig tartó tanulás a fejlődés záloga. Fokozottan igaz ez a rendszertanúsítások világára, a folyamatosan megújuló szabványok, új előírások miatt rendszeresen bővítjük tanfolyami kínálatunkat. A legtöbb szabványhoz kapcsolódóan tartunk képzéseket, emellett a vállalatok egyedi elvárásait is szívesen teljesítjük, számos referenciával.

 

 • SZÁLLÍTÁS

  Javítsa ellátási láncát!

 • MINŐSÉG

  Ellenőrizze a gyártási folyamatokat!

 • KOCKÁZATKEZELÉS

  Fedezze fel és minimalizálja a kockázatokat!

 • FENNTARTHATÓSÁG

  Csökkentse környezeti hatásait!

Nemzetközi tanúsítási ajánlatainkért és a hozzájuk kapcsolódó további információkért, kérjük látogasson el ide:

Bureau Veritas Certification