restart bv

Indítsa újra üzletét a Bureau Veritas segítségével!

Adjon megnyugtató bizonyosságot munkavállalóinak, ügyfeleinek, vásárlóinak, hogy az ön cége hatékony és átfogó megelőzési intézkedéscsomagot vezetett be, és tart fent a kockázatok minimálisra csökkentése érdekében.
A Bureau Veritas segít Önnek abban, hogy mielőbb visszatérhessen megszokott üzleti tevékenysége folytatásához a krízishelyzetet követően.
Hogyan?
Cégünk ellenőrzi az egészségügyi-, biztonsági- és higiéniai előírások meglétét, megfelelőségét és betartását, mely alapján biztonságosan visszatérhetnek mindennapi tevékenységeikhez.

 

VISSZATÉRÉS A MUNKÁBA!

Valamennyi vállalat legfőbb célja, hogy a lehető leggyorsabban visszatérhessen mindennapi munkavégzéshez, és megfelelő egészségügyi, biztonsági és higiéniai feltételeket biztosítson alkalmazottai és ügyfelei számára:

  • a szolgáltató létesítményeket üzemeltető vállalatoknak és a nyilvános, vagy középületeket üzemeltető hivataloknak bizonyítaniuk kell ügyfeleik, vásárlóik és látogatóik felé, hogy a szükséges védőintézkedéseket teljes körűen bevezették és folyamatosan fenntartják,
  • a termelésben és az építőiparban működő vállalatoknak pedig óvniuk kell munkavállalóik biztonságát, akár zárt munkaterületen, irodában, akár kültéren dolgoznak.

A Restart Your Business with BV szolgáltatás célja kielégíteni a gazdaság valamennyi ágazatának igényét a tevékenységük újraindítása, vagy üzletfolytonosságuk megerősítése során. Célja a fellelhető összes kockázat azonosítása és kezelése mindenhol, ahol emberek mindennapjaik során megfordulnak és dolgoznak. Oktatásokat tartunk a legjobb higiéniai gyakorlatokról, ellenőrizzük a védőintézkedések meglétét, hatékonyságát és betartását.

 

restart table 1

 

 

1. AZ ELLENŐRZÉSI PONTOK MEGHATÁROZÁSA

A Bureau Veritas segít a hatékony ellenőrző lista elkészítésében, melyet auditoraink validálnak. Az ellenőrző listának tartalmaznia kell minden tételt, mely biztosítja a helyes higiéniai gyakorlatoknak és a fizikai távolság betartásának való megfelelést, valamint meg kell határozza minden hatósági szabályozásnak és az audit időpontjában hatályos előírásnak megfelelően az ellenőrzési pontokat, a kockázatok minimalizálása érdekében. Ehhez felhasználhatóak a Bureau Veritas már kész ellenőrző listái, vagy testre szabhatják azokat saját preferenciák alapján.

2. AZ AUDIT ELVÉGZÉSE

A Bureau Veritas lehetőséget kínál távoli és / vagy helyszíni ellenőrzések, auditok elvégzésére. Digitális megoldásainknak köszönhetően a távoli ellenőrzés kiválóan működik az újbóli megnyitás előtt. Ezután elvégezzük a helyszíni ellenőrzéseket annak érdekében, hogy a védőintézkedéseket hatékonyan hajtják-e végre. A Bureau Veritas több mint 140 országban működő auditor hálózata egyszerre szolgálja ki a világszerte több telephellyel, leányvállalattal rendelkező ügyfeleink igényeit.

3. MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZAT ÉS CÍMKE HASZNÁLAT

A Bureau Veritas auditorai által elvégzett független ellenőrzés után, a követelményeknek való megfelelés alapján az Ügyfél megkapja a Bureau Veritas megfelelést igazoló nyilatkozatát, melyet felhasználhat arra, hogy bizonyítsa ügyfelei számára a hatékony megelőzést. Lehetőség van továbbá megfelelőséget igazoló címke (matrica) igénylésére is, melyek a munkavállalók és látogatók vizuális tájékoztatására szolgálnak.

4. MEGSZERZETT MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZATOKAT, CÍMKÉKET ÉS AUDIT JELENTÉSEIT EGYSÉGESEN KEZELHETI EGY RENDSZERBEN

Igénye szerint ellenőrzéseink eredményeit központi adattárba gyűjtjük, melyet elérhetővé teszünk az Ön számára. A Bureau Veritas garantálja, hogy csak érvényes nyilatkozatok és címkék jelenhessenek meg az adatbázisban. Az adatbázisból a tárolt adatok bármikor exportálhatók, és más rendszerekben felhasználhatók. Felhasználóbarát online regisztrációs platformunkon felsoroljuk az összes olyan vállalkozást, akik megkapták a megfelelőségi címkét, így biztosítva a transzparenciát.

 

restart table 2

 

Restart Your Business with BV szolgáltatásunkról további információkért és árajánlattal kapcsolatban érdeklődjenek az alábbi elérhetőségeken:

budapest@hu.bureauveritas.comandrea.serester@bureauveritas.com