IFS FOOD ÉS BRC FOOD KOMBINÁLT BELSŐ AUDITOR TANFOLYAM
Célok
Az áruházláncok élelmiszer-beszállítói számára kötelező szabványok nemcsak a nagy élelmiszerláncok számára hasznosak. Ezen rendszerek alkalmazása a beszállító cég számára is előnyös, hiszen hatékonyabbá válik a termelés, a hibák elkerülésével csökkenthetők a költségek, és a biztonságos termék hosszútávon vevői bizalmat épít.
A tanfolyam megismerteti a résztvevőket a szabvány értelmezésével, annak előnyeivel és felkészíti őket az IFS Food vagy BRC Food szerinti belső auditálásra.
Kinek ajánljuk?
Elsősorban minőségügyi és élelmiszerbiztonsági területen dolgozó szakemberek, valamint az élelmiszerbiztonság-irányítási rendszerek kialakításával foglalkozó, illetve azok alkalmazásában közreműködő munkatársak számára.
Előfeltételek
A HACCP szabvány legalább alapszintű ismerete elősegíti a kurzus hatékony elvégzését.
Tematika
• Az élelmiszerbiztonság-irányítási rendszer alapkoncepciója
• Az ISO 22000 és IFS Food /BRC Food szabványok alapkövetelményei
• Kapcsolódás más szabványokhoz (ISO 9001:2015, HACCP)
• Az auditor szerepe és felelőssége
• Az audit elve és gyakorlata, auditálási technikák
• Egy belső audit fázisai: tervezés, végrehajtás, jelentés, feljegyzés, követés, zárás
• Nemmegfelelőség és észrevétel megfogalmazása
• Hatékony jelentés készítése és prezentálása
• Gyakorlatok
A résztvevők értékelése
A résztvevők teljesítményének folyamatos értékelése elméleti és gyakorlati szempontok alapján. A tanfolyam írásbeli vizsgával zárul.
Időtartam
3 napos tanfolyam
Ár: 120 000 Ft + Áfa/fő
Nyílt képzési időpontok: május 8-10., december 4-6.
Gyakorlati tudnivalók: TANFOLYAM NAPTÁR és JELENTKEZÉSI LAP