BRC Food v9 belső auditor tanfolyam

Célok
Az áruházláncok élelmiszer-beszállítói számára kötelező szabványok nemcsak a nagy élelmiszerláncok számára hasznosak. Ezen rendszerek alkalmazása a beszállító cég számára is előnyös, hiszen hatékonyabbá válik a termelés, a hibák elkerülésével csökkenthetők a költségek, és a biztonságos termék hosszútávon vevői bizalmat épít.

A tanfolyam megismerteti a résztvevőket a szabvány értelmezésével, annak előnyeivel és felkészíti őket a BRC Food szabvány szerinti belső auditálásra. 

Kinek ajánljuk?
Elsősorban minőségügyi és élelmiszerbiztonsági területen dolgozó szakemberek, valamint az élelmiszerbiztonság-irányítási rendszerek kialakításával foglalkozó, illetve azok alkalmazásában közreműködő munkatársak számára.

Előfeltételek
A HACCP szabvány legalább alapszintű ismerete elősegíti a kurzus hatékony elvégzését.

Tematika

  • Az élelmiszerbiztonság-irányítási rendszer alapkoncepciója
  • Az ISO 22000 és BRC Food szabványok alapkövetelményei
  • Kapcsolódás más szabványokhoz (ISO 9001, HACCP)
  • Az auditor szerepe és felelőssége
  • Az audit elve és gyakorlata, auditálási technikák
  • Egy belső audit fázisai: tervezés, végrehajtás, jelentés, feljegyzés, követés, zárás
  • Nemmegfelelőség és észrevétel megfogalmazása
  • Hatékony jelentés készítése és prezentálása
  • Gyakorlatok, esettanulmányok

A résztvevők értékelése
A résztvevők teljesítményének folyamatos értékelése elméleti és gyakorlati szempontok alapján. A tanfolyam 1,5 órás írásbeli vizsgával zárul.

Időtartam
2 napos tanfolyam

Amennyiben kombinált IFS Food és BRC Food belső auditor tanfolyam érdekli, kérjük kattintson ide!

Gyakorlati tudnivalók: TANFOLYAM NAPTÁR és JELENTKEZÉSI LAP