BRC Food v9 belső auditor tanfolyam
Célok
Az áruházláncok élelmiszer-beszállítói számára kötelező szabványok nemcsak a nagy élelmiszerláncok számára hasznosak. Ezen rendszerek alkalmazása a beszállító cég számára is előnyös, hiszen hatékonyabbá válik a termelés, a hibák elkerülésével csökkenthetők a költségek, és a biztonságos termék hosszútávon vevői bizalmat épít.
A tanfolyam megismerteti a résztvevőket a szabvány értelmezésével, annak előnyeivel és felkészíti őket a BRC Food szabvány szerinti belső auditálásra.
Kinek ajánljuk?
Elsősorban minőségügyi és élelmiszerbiztonsági területen dolgozó szakemberek, valamint az élelmiszerbiztonság-irányítási rendszerek kialakításával foglalkozó, illetve azok alkalmazásában közreműködő munkatársak számára.
Előfeltételek
A HACCP szabvány legalább alapszintű ismerete elősegíti a kurzus hatékony elvégzését.
Tematika
- Az élelmiszerbiztonság-irányítási rendszer alapkoncepciója
- Az ISO 22000 és BRC Food szabványok alapkövetelményei
- Kapcsolódás más szabványokhoz (ISO 9001, HACCP)
- Az auditor szerepe és felelőssége
- Az audit elve és gyakorlata, auditálási technikák
- Egy belső audit fázisai: tervezés, végrehajtás, jelentés, feljegyzés, követés, zárás
- Nemmegfelelőség és észrevétel megfogalmazása
- Hatékony jelentés készítése és prezentálása
- Gyakorlatok, esettanulmányok
A résztvevők értékelése
A résztvevők teljesítményének folyamatos értékelése elméleti és gyakorlati szempontok alapján. A tanfolyam 1,5 órás írásbeli vizsgával zárul.
Időtartam
2 napos tanfolyam
Amennyiben kombinált IFS Food és BRC Food belső auditor tanfolyam érdekli, kérjük kattintson ide!
Gyakorlati tudnivalók: TANFOLYAM NAPTÁR és JELENTKEZÉSI LAP