Kekszgyári gyártósor

Food defense tanfolyam

Célok
A tanfolyam elvégzése után a résztvevők eredményesen közreműködhetnek az élelmiszerbiztonsági rendszerek kialakításában, bevezetésében, fenntartásában és fejlesztésében.

Kinek ajánljuk
A képzés hasznos lehet a management számára az élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos fenyegetettségek, veszélyek és kockázatok tudatosításában, azok értékelésében és a lehetséges elkerülési technikák megismerésében.

Előfeltételek
Élelmiszeripari ismeretek és gyakorlat előny.

Tematika

  • Miért kritikus fontosságú az élelmiszervédelem termékeik előállítása során, azok értékesítésekor és a reputációjuk fenntartása során?
  • A Food Defense-hez kapcsolódó alapfogalmak bemutatása: a TACCP, VACCP, az alapvető kockázatértékelések és ellenőrzési intézkedések, tervek.
  • Az élelmiszeripari ágazatban fellelhető fenyegetések típusait, azok elkerülési módjai.
  • Az élelmiszercsalás megelőzésének lehetőségei és eszközei.
  • Az ISO 31000 és  PAS96 követelmények szerinti kockázatértékelési megközelítések.
  • Fenyegetettséggel kapcsolatos gyakorlati esettanulmányok.

A résztvevők értékelése
A résztvevők teljesítményének folyamatos értékelése elméleti és gyakorlati szempontok alapján. A tanfolyam vizsgával zárul.

Időtartam
1 napos tanfolyam

Képzési időpont érdeklődés alapján egyeztethető.
Gyakorlati tudnivalók: TANFOLYAM NAPTÁR és ONLINE JELENTKEZÉSI LAP