Food defense tanfolyam
Célok
A tanfolyam elvégzése után a résztvevők eredményesen közreműködhetnek az élelmiszerbiztonsági rendszerek kialakításában, bevezetésében, fenntartásában és fejlesztésében.
Kinek ajánljuk
A képzés hasznos lehet a management számára az élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos fenyegetettségek, veszélyek és kockázatok tudatosításában, azok értékelésében és a lehetséges elkerülési technikák megismerésében.
Előfeltételek
Élelmiszeripari ismeretek és gyakorlat előny.
Tematika
- Miért kritikus fontosságú az élelmiszervédelem termékeik előállítása során, azok értékesítésekor és a reputációjuk fenntartása során?
- A Food Defense-hez kapcsolódó alapfogalmak bemutatása: a TACCP, VACCP, az alapvető kockázatértékelések és ellenőrzési intézkedések, tervek.
- Az élelmiszeripari ágazatban fellelhető fenyegetések típusait, azok elkerülési módjai.
- Az élelmiszercsalás megelőzésének lehetőségei és eszközei.
- Az ISO 31000 és PAS96 követelmények szerinti kockázatértékelési megközelítések.
- Fenyegetettséggel kapcsolatos gyakorlati esettanulmányok.
A résztvevők értékelése
A résztvevők teljesítményének folyamatos értékelése elméleti és gyakorlati szempontok alapján. A tanfolyamon vizsga nincs.
Időtartam
1 napos tanfolyam
Képzési időpont érdeklődés alapján egyeztethető.
Gyakorlati tudnivalók: TANFOLYAM NAPTÁR és ONLINE JELENTKEZÉSI LAP