Tanfolyami jelentkezési lap

Az előzetes tudásszint felmérésének díja: 40 000 Ft +ÁFA /fő. Előzetes tudásszint felméréséről további információt a KÉPZÉSEK A BUREAU VERITAS-NÁL | Hungary oldalon talál.
Igazolás: A Bureau Veritas Magyarország Kft. jelentkezéskor a regisztrációt, illetve legkésőbb 5 munkanappal a tanfolyam megkezdése előtt a tanfolyam indítását és részleteit írásban visszaigazolja.
Lemondás: A jelentkezési lap megküldésével elfogadom a Bureau Veritas Kft. tréningajánlatát, és kötelezettséget vállalok arra, hogy határidőre kifizetem a tandíjat, és részt veszek a képzésen. A tanfolyami jelentkezési lap kitöltését a tanfolyamon való részvételi szándékom kinyilvánításaként kezeli. Jelentkezési szándék lemondását maximum 2 héttel a tanfolyam kezdete előtt írásban kell megtenni. Minden más esetben a Bureau Veritas Magyarország Kft. fenntartja a jogot, hogy kártérítésre kötelezzen.
Tanfolyami időpont: A tanfolyam időpontja és a közzétett írásos tájékoztató bármikor megváltozhat.  Az új időpontról a regisztrált jelentkezők minden esetben tájékoztatást kapnak.
Szállás – ellátás:  Személyes részvételű tanfolyam esetén a tanfolyam díja tartalmazza a napi 2 kávészünet, az ebéd, az oktatási anyagok, az esetleges vizsga és a részvételi igazolás / tanúsítvány költségeit. A Bureau Veritas Magyarország Kft. igény szerint szállást tud ajánlani a résztvevőknek. A szállás költségeit a tanfolyamok díja nem tartalmazza és közvetlenül rendezendő a szállodával.
Visszautasítás: A Bureau Veritas Magyarország Kft. a részvételi igazolások / képzési tanúsítványok kiadását hiányzás és/vagy a teljes tanfolyami díj befizetésének hiánya esetén megtagadhatja.
Pártatlanság: Az oktatás során kizárólag a Bureau Veritas Magyarország Kft. által a nyílt tanfolyamok részére kidolgozott és jóváhagyott, általános érvényű tananyag oktatása zajlik, illetve a szituációs feladatok során egy elképzelt vállalat auditjával kapcsolatos gyakorlatokat végeznek a résztvevők.

Tudomásul veszem, hogy az oktatás során Bureau Veritas Magyarország Kft. és az általa megbízott oktató semmilyen tanácsadás jellegű tevékenységet nem végez.
A jelentkezési lap elküldésével elfogadom a Bureau Veritas Magyarország Kft. Adatkezelési tájékoztatóját.