Frissen felszedett répák

HACCP rendszergazda tanfolyam

Célok
A tanfolyam elvégzése után a résztvevők eredményesen közreműködhetnek az élelmiszerbiztonsági rendszerek kialakításában, bevezetésében és fenntartásában. A törvényi szabályozás a HACCP eljárást tekinti az élelmiszer –biztonság - szavatolás szigorú módszerének, alkalmazása az élelmiszergyártók, - kereskedők és a vendéglátó-ipari egységek számára kötelező.

Kinek ajánljuk?
Az élelmiszerbiztonsági rendszer koordinátorai, a HACCP csoport tagjai, ill. a HACCP rendszert működtető dolgozók számára egyaránt ajánlott.

Előfeltételek
HACCP, élelmiszerbiztonsági alapismeret és gyakorlat előny. 

Tematika
•    Codex iránymutatás alkalmazása a HACCP rendszer kialakításában
•    Definíciók
•    HACCP alapelvek
•    HACCP rendszer kialakítása 
      - Folyamatábra készítése,
      - PRP-k és szabályozó intézkedések alkalmazása,
      - Veszélyek értékelése,
      - Döntési fa használata,
      - CCP-k és oPRP-k felügyeleti, javító és helyesbítő tevékenységei,
      - Validálás és verifikálás módszerei,
•    HACCP dokumentáció elemei
•    Esettanulmányok

A résztvevők értékelése 
A résztvevők teljesítményének folyamatos értékelése elméleti és gyakorlati szempontok alapján. A tanfolyamon vizsga nincs

Időtartam
1 napos tanfolyam

Ár: 45 000 Ft + Áfa/fő

Gyakorlati tudnivalók: TANFOLYAM NAPTÁR és ONLINE JELENTKEZÉSI LAP