restart bv

SAFE GUARD

Adjon megnyugtató bizonyosságot munkavállalóinak, ügyfeleinek, vásárlóinak, hogy az ön cége hatékony és átfogó megelőzési intézkedéscsomagot vezetett be, és tart fent a járványkockázatok minimálisra csökkentése érdekében.
A BUREAU VERITAS SEGÍT ÖNNEK ABBAN, HOGY A KRÍZISHELYZETET KÖVETŐEN ÜZLETFELEI MIELŐBB VISSZATÉRJENEK AZ ÖN VÁLLALKOZÁSÁHOZ.
Hogyan?
CÉGÜNK ELLENŐRZI A SZÜKSÉGES EGÉSZSÉGÜGYI-, BIZTONSÁGI- ÉS HIGIÉNIAI ELŐÍRÁSOK MEGLÉTÉT, MEGFELELŐSÉGÉT ÉS BETARTÁSÁT, MELYET EGY NEMZETKÖZI TANÚSÍTVÁNY ÉS MATRICA MEGSZERZÉSÉVEL KOMMUNIKÁLHAT VEVŐI FELÉ.

 

VISSZATÉRÉS A MUNKÁBA!

Valamennyi vállalat legfőbb célja, hogy a lehető leggyorsabban visszatérhessen mindennapi munkavégzéshez, és megfelelő egészségügyi, biztonsági és higiéniai feltételeket biztosítson alkalmazottai és ügyfelei számára:

  • a szolgáltató létesítményeket üzemeltető vállalatoknak és a nyilvános, vagy középületeket üzemeltető hivataloknak bizonyítaniuk kell ügyfeleik, vásárlóik és látogatóik felé, hogy a szükséges védőintézkedéseket teljes körűen bevezették és folyamatosan fenntartják,
  • a termelésben és az építőiparban működő vállalatoknak pedig óvniuk kell munkavállalóik biztonságát, akár zárt munkaterületen, irodában, akár kültéren dolgoznak.

A Restart Your Business with BV szolgáltatás célja kielégíteni a gazdaság valamennyi ágazatának igényét a tevékenységük újraindítása, vagy üzletfolytonosságuk megerősítése során. Célja a fellelhető összes kockázat azonosítása és kezelése mindenhol, ahol emberek mindennapjaik során megfordulnak és dolgoznak. Oktatásokat tartunk a legjobb higiéniai gyakorlatokról, ellenőrizzük a védőintézkedések meglétét, hatékonyságát és betartását.

safeguard picture 2

 

1. ELLENŐRZÉSI listák MEGHATÁROZÁSA

A Bureau Veritas feltérképezi cége tevékenységét, és azonosítja a vonatkozó követelményeket. Ez alapján elkészítjük az ellenőrző listát, melynek tartalmaznia kell minden tételt, mely biztosítja a hatósági szabályozásnak és az audit időpontjában hatályos előírásoknak, valamint a helyes higiéniai gyakorlatoknak és a fizikai távolság betartásának való megfelelést a kockázatok minimalizálása érdekében.

2. AZ AUDIT ELVÉGZÉSE

A Bureau Veritas lehetőséget kínál távoli és / vagy helyszíni ellenőrzések, auditok elvégzésére. Digitális megoldásainknak köszönhetően a távoli ellenőrzés kiválóan működik az újbóli megnyitás előtt. Ezután elvégezzük a helyszíni ellenőrzéseket annak érdekében, hogy a védőintézkedéseket hatékonyan hajtják-e végre. A Bureau Veritas több mint 140 országban működő auditor hálózata egyszerre szolgálja ki a világszerte több telephellyel, leányvállalattal rendelkező ügyfeleink igényeit.

3. MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZAT ÉS CÍMKE (Label logo) HASZNÁLAT

A Bureau Veritas auditorai által elvégzett független ellenőrzés után, a követelményeknek való megfelelés alapján az Ügyfél megkapja a Bureau Veritas megfelelést igazoló nyilatkozatát, melyet felhasználhat arra, hogy bizonyítsa ügyfelei számára a hatékony megelőzést.

Lehetőség van továbbá megfelelőséget igazoló címke (matrica/label logo) igénylésére is, melyek a munkavállalók és látogatók vizuális tájékoztatására szolgálnak. Ez esetben a sikeres audit eredményeként biztosítjuk a világszerte ismert SAFE GUARD Label logo-t digitális használatra, és egy fizikai matrica formájában is, mely tartalmazza a telephelyre vonatkozó egyedi QR kódot. Az egyedi QR kód a Bureau Veritas SAFE GUARD weboldalára vezet, ahol ellenőrizhető, hogy az adott telephely érvényes SAFE GUARD tanúsítvánnyal rendelkezik. A matrica a bejárati ajtóra kiragasztva, a látogatók vizuális tájékoztatását szolgálja.

safeguard label

 

4. MEGSZERZETT MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZATOKAT, CÍMKÉKET ÉS AUDIT JELENTÉSEIT EGYSÉGESEN KEZELHETI EGY RENDSZERBEN

Igénye szerint ellenőrzéseink eredményeit központi adattárba gyűjtjük, melyet elérhetővé teszünk az Ön számára. A Bureau Veritas garantálja, hogy csak érvényes nyilatkozatok és címkék jelenhessenek meg az adatbázisban. Az adatbázisból a tárolt adatok bármikor exportálhatók, és más rendszerekben felhasználhatók.

 

Restart Your Business with BV szolgáltatásunkról további információkért és árajánlattal kapcsolatban érdeklődjenek az alábbi elérhetőségeken:

budapest@hu.bureauveritas.comandrea.serester@bureauveritas.com

 

Trust in your world by BV video