üzleti etikai díj 2019

Hírek

Üzleti Etikai Díj 2019

2019. 11. 29

Örömmel tudatjuk, hogy a 2019-es évben multinacionális vállalat kategóriában a Bureau Veritas Magyarország Kft. elnyerte az Üzleti Etikai Díjat!

A Díjat azok a vállalatok kapják, melyek kimagaslóan teljesítenek a munkavállalóikkal, ügyfeleikkel, a természetes környezettel és a társadalommal szembeni fenntartható és etikus magatartás területén.

Külön büszkeség, hogy a díjért folytatott küzdelemben az alapítók elmondása szerint a miénk volt a legnehezebb státusz a díj történetében. Olyan hatalmas, erős és kiváló vállalatok szoktak ugyanis nyerni ebben a kategóriában, melyek dimenziókkal nagyobb méretekkel és erőforrásokkal rendelkeznek nálunk. Most mégis úgy történt, hogy az egyéni és közösségi elhivatottságunk okán, és lelkiismeretes munkánk elismeréseként végül diadalra jutottunk.

A díjátadó ünnepi gála vacsorára november 22-én került sor a Hotel Hungária City Centerben. A díjat átadták: László Ervin, a díj egyik alapítója, rendszerelméleti tudós, író, a Budapest Klub alapító elnöke, és Mészáros Antal, a korábbi díjazott Csomiép Kft. ügyvezetője, és az idei év Kiválóság díjazottja.

Végtelenül büszke vagyok a Kollégáimra, és bízom benne, hogy ez a kiemelkedő elismerés hosszú évekre szóló motiváció lesz mindannyiunk számára!

Üzenetünk a jelen és jövő számára: Nem többnek kell lenni, hanem jobbnak!

Kelemen Viktor

Ügyvezető igazgató

All awarded üet

 

Üet bv hu team

 

founders üet