writing

Hírek

Tanfolyamok- Új képzések 2019-ben: Safety Camp, IRCA vezető auditor tanfolyamok, Global Gap

2019. 03. 11

Elkezdődött egy újabb év, itt a lehetőség az egyéni fejlődést még inkább megalapozni, új szaktudást szerezni vagy a régebbit elmélyíteni. A Bureau Veritas 2019-ben meghirdetett képzései között szerepelnek régi, jól ismert képzések és egyben újak is. Válogasson bátran Tanfolyam katalógusunkból vagy Tanfolyam naptárunkból!

Idén ismét indítunk IRCA Vezető auditor képzéseket 2 szabvánnyal kapcsolatban is. ISO 9001:2015 Lead auditor és az új, ISO 22000:2018 szabványra épülő FSMS (Food Safety Management Systems) Lead auditor képzéseinkre várunk minden kedves érdeklődőt. Az 5 napos képzések során alapos, mély tudást szerezhetnek és képessé válnak elindulni a vezető auditor pályán.

Munkavédelemmel és munkabiztonsággal kapcsolatban ajánljuk figyelmükbe a Behavior- based Safety (BBS)- Safety Camp modul képzésünket.

A Behavior- based safety (BBS) azaz a viselkedésen alapuló biztonság olyan folyamat, amely során a menedzsment és az alkalmazottak között kialakul a munkabiztonsági kapcsolat. Fókuszba kerül a mindennapi munkabiztonság, a helyzetekre adott reakciók.

A képzés Magyarországon egyedülálló módon szimulációs gyakorlatokkal, töréstesztekkel, interaktív bemutatóval mutatja be a lehetséges munkahelyi baleseteket. Többek között első kézből láthatják a hallgatók, mi történik, ha egy munkafolyamat során rápattan egy éles fémdarab a munkavédelmi szemüvegre. A részvevői visszajelzések alapján ez a tréning várakozásokat felülmúló élménnyel és hatékonysággal bír.

Mindezek mellett hamarosan elindítjuk a következő képzést.

GLOBAL GAP- Szeretne kiigazodni a GLOBAL GAP termelőkre/termelői csoportokra vonatkozó előírásain? Tisztán szeretné látni a GLOBAL GAP tanúsítási eljárás folyamatát?

A Bureau Veritas segítséget nyújt a GLOBAL GAP tanúsítással rendelkező és a tanúsítást megszerezni kívánó cégeknek a szabvánnyal kapcsolatos kérdések tisztázásában a GLOBAL GAP alapismeretek 1 napos tanfolyamon.

Egyedi ajánlatokért vagy további információkért keressenek minket az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail : budapest@hu.bureauveritas.com, kinga.szalai@bureauveritas.com

Tel.: +36 1 802 6908, +36 20 406 048