cross market

Hírek

Tájékoztató tanúsítási lehetőségekről a COVID-19 vészhelyzet alatt

2020. 03. 30

A koronavírus miatt kialakult helyzetben személyes életünk mellett gazdasági szereplőként is váratlan változásokkal kell szembenéznünk. A járvány terjedését megakadályozni célzó intézkedések a mi tevékenységünket is nehezítik, ennek ellenére továbbra is igyekszünk szolgáltatásainkat a lehető legmagasabb színvonalon nyújtani.

A tanúsítási eljárások, auditok tekintetében sincs ez másként. A vállalkozások számára a tanúsítványok közeli lejárata, az audit halasztása is veszélyezteti tevékenységük biztonságos folytatását.

A Bureau Veritas a tanúsítási eljárások fenntarthatósága érdekében szeretne hatékony megoldást nyújtani ügyfeleinek a korlátozások idején is.

A tanúsítási szabályok szabványonként eltérőek lehetnek, de szinte minden esetben lehetőség van távaudit keretében elvégezni a soron következő megújító vagy felügyeleti audit egy részét vagy egészét, illetve bizonyos feltételek mellett egyes tanúsítványok érvényessége meghosszabbítható.

Az általunk felajánlott eljárások mindegyike azt a célt szolgálja, hogy a sikeres erőfeszítéseik révén megszerzett tanúsítottságukat megőrizhessék ebben a szokatlan helyzetben, emellett elősegíthetjük a – reményeink szerint közeli – jövőben visszarendeződő gazdasági folyamatok megkönnyítését is.

Reméljük, hogy az Önök vállalata is megtalálja a számára előnyös megoldást az általunk kínált megoldások közül.

A vállalkozásuk számára elérhető lehetőségekről egyéni egyeztetés során tudunk bővebb információt adni.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot irodánkkal, bármilyen kérdéssel kapcsolatban állunk rendelkezésükre!