Training folder

Megjelent új, 2018-as Tanfolyam Katalógusunk

2018. 10. 10

Megjelent új Tanfolyam katalógusunk, melyben minden képzésünkre vonatkozóan részletes leírást találnak, olvashatnak a képzések tematikáiról, a kurzusok hosszáról, a számonkérés módjáról, illetve arról is, hogy kik számára ajánljuk azokat.

Egy átfogó képzési program minden vállalatnál fontos szerepet kap, a cég méretétől és profiljától függetlenül.  A jól képzett és szerzett ismereteiket megfelelően     hasznosító munkatársak komoly versenyelőnyt jelentenek minden üzleti szektorban. Érdemes minden munkavállalónak saját céljaira és igényeire szabott oktatási formát keresni, hiszen akkor eredményes igazán az oktatás, ha a résztvevők később            mindennapi munkájuk során is gyakorolják az ott szerzett tudást és készségeket.

Tanfolyamokat tartunk nyílt formában, mindenki számára elérhetően, ahol a különböző gazdasági területeken működő vállalatokból érkező résztevők megoszthatják egymással szakmai tapasztalataikat és ötleteiket. Kihelyezett képzéseinket pedig kifejezetten az adott vállalat igényeinek megfelelően, kényelmesen az adott munkakörnyezetben nyújtjuk a munkatársaknak.

Magyarországon különös hangsúlyt fektetünk az irányítási rendszerek és szabványok bevezetéséhez, működtetéséhez és továbbfejlesztéséhez szükséges speciális szaktudás átadására. A már meglévő ismeretek szintjétől függően alapismereteket nyújtó vagy továbbképző tanfolyamokat is ajánlunk.

Tanfolyamaink elérhetőek az alábbi területeken:

• Minőségirányítási rendszer
  • Környezetirányítási rendszer
  • Munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer
  • Élelmiszerbiztonsági irányítási rendszer
  • Élelmiszeripari szabványok
  • Információbiztonsági irányítási rendszer
  • Autóipari minőségirányítási rendszer
  • Energiairányítási rendszer
  • További területspecifikus szabványok

Keressék honlapunkon az új Katalógust és jelentkezzenek képzéseinkre!