Hands_CSR

Hírek

Közösség a Közösségért Program

2020. 02. 24

A Bureau Veritas több, mint 25 éve működik Magyarországon. Csapatunk nem csak szakmailag, de emberileg is kiemelkedő tagokból áll. Közösségünk kohéziója és egymás iránti segítőkészségünk olyan mértékű, hogy jut belőle a környezetünk, szociálisan rászoruló csoportok, intézmények, gyermekek vagy felnőttek számára is.

Ezért 2020-ban elindítottuk a Közösség a Közösségért Programunkat, melynek keretében a mi kis belső közösségünk támogat egy tőlünk független, támogatásra szoruló közösséget. Idén egy budapesti, sajátos nevelési igényű, fogyatékkal élő tanulókat oktató intézménybe látogattunk el 2020.02.07.-én, hogy az ott tanuló gyermekek mindennapi iskolai környezetét szebbé varázsoljuk. Nagyon fontos számukra az inger gazdag, színes és játékos környezet, ezért az iskola vezetőségével egyeztetve a régi tornatermi tornapadokat, öltöző padokat és az aulájukban lévő oszlopokat javítottuk meg és festettük át a szivárvány minden színére.

A kollégák pozitív hozzáállásával, segítőkészségével és önkéntes részvételével egy csodálatos nap keretében valósult meg mindez. Köszönjük az Önkéntes Központ Alapítvány támogatását a program megszervezésében, akiknek szakértelme nélkül nem lehetett volna ennyire eredményes a napunk. Lehetőségeinkhez mérten minden évben szeretnénk kiválasztani egy olyan intézményt, ahol segíteni tudunk az erőnkkel, időnkkel és a megvásárolt eszközökkel, alapanyagokkal.

A Közösség a Közösségért Programmal egy új szintre léptünk a társadalommal és a környezetünkkel szembeni tudatosság tekintetében, kiemelt figyelmet fordítunk az ezeket a területeket érintő problémákra. Egy kis cég kis lépése ez, ugyanakkor minden segítségre szükség van a világban.

 

A Bureau Veritas globális társadalmi felelősségvállalási programjairól itt tájékozódhat.


 

Képeken a 2020.02.07-ei ÖNKÉNTES napunk

 

CSR day 2020

CSR day 2020_2

CSR day 2020_3

CSR day 2020_3

 

CSR 2020_4

CSR day 2020_6