restart bv

Hírek

Indítsa újra vállalkozását a Bureau Veritas segítségével!

2020. 05. 18

A Bureau Veritas Csoport honlapján 2020.04.27-én közzétett sajtóközlemény alapján.

A Bureau Veritas Csoport, a tesztelési, ellenőrzési és tanúsítási (TIC) szolgáltatások piacvezető vállalata kifejlesztett egy komplett megoldás csomagot, mely bármilyen méretű, hátterű vállalkozást hatékonyan támogat üzleti tevékenysége újraindításában.

 

Didier Michaud-Daniel, a Bureau Veritas Csoport vezérigazgatója így nyilatkozott az új megoldás csomaggal kapcsolatban:

„Valamennyi vállalat jelenlegi legfőbb prioritása, hogy amint lehet, visszatérhessen mindennapi munkavégzéséhez, folytathassa üzleti tevékenységeit, mindezt a megfelelő egészségügyi-, biztonsági- és higiéniai szabályok betartásával.

A Bureau Veritas Csoport 200 éves kockázatkezelési tapasztalatára építve megoldás csomagot kínál ügyfelei számára, hogy amikor megnyílik a lehetőség az üzleti életbe való visszatérésre, jól teljesíthessenek a gazdaság valamennyi ágazatában.

A vállalatoknak és hatóságoknak bizonyítaniuk kell ügyfeleik, dolgozóik és partnereik felé, hogy a szükséges védőintézkedéseket teljes körűen végrehajtották, és folyamatosan fenntartják ezt az állapotot. A különböző szektorokban működő cégeknek képesnek kell lenniük munkavállalóik védelmére, akár kültéren dolgoznak, akár irodában.

140 országban lévő földrajzi jelenlétünket kihasználva, tanúsítási és ellenőrzési tapasztalataink jelentős előnyt jelentenek, mivel lehetővé teszik számunkra, hogy szolgáltatásainkkal és a helyi sajátosságok és előírások alapos ismeretével segítsünk biztonságos környezetet teremteni a vállalatok, az állami hatóságok és az egész társadalom számára. ”

A szakértői csapat által kifejlesztett megoldási csomag, a „Restart Your Business with BV” célja:

  • gondoskodni arról, hogy a vállalkozások a tevékenységeik folytatása érdekében létrehozott egészségügyi-, biztonsági- és higiéniai szabályoknak - legyen az helyi vagy nemzetközi előírás - teljeskörűen megfeleljenek,
  • ellenőrizni, hogy az egyedileg meghatározott eljárások valóban relevánsak-e a vállalat saját, egyedi igényeihez mérten, és hogy azok hatékonyan megvalósíthatóak és fenntarthatóak-e,
  • hitelesített „megfelelőségi címkét” kibocsátani megbízható, független harmadik félként.

A „Restart Your Business with BV” célja a fellelhető összes kockázat azonosítása és kezelése mindenhol, ahol emberek élnek és dolgoznak, az építkezésektől és gyáraktól az irodákig, szállodákig, éttermekig, üzletekig és nyilvános létesítményekig.

Szakértő partnerként és független harmadik félként betöltött szerepünk ebben az újraindítási időszakban döntő jelentőséggel bír a bizalom feltételeinek megteremtésében.” - tette hozzá Didier Michaud-Daniel. „A Bureau Veritas kiváltképp elkötelezett alkalmazottaink, ügyfeleink és partnereink egészségének és biztonságának védelméért”.