online training

Digitális megoldások képzési szolgáltatásainkban

2020. 03. 30

A COVID-19 vírushelyzet miatt életbe lépett korlátozásokat betartva, 2020 március közepétől határozatlan ideig a Bureau Veritas sem tart nyílt és kihelyezett tanfolyamokat. Személyes részvételre nincs lehetőség, hiszen biztonságunk az első, ugyanakkor ügyfeleinknek nem kell lemondaniuk arról, hogy hasznos tudást szerezzenek, tovább képezzék magukat vagy delegálják beosztottaikat egy-egy tanfolyamra.

Digitális formában lehetőségünk van a képzések megtartására, olyan applikációk és programok segítségével, ahová bekapcsolódhatnak a résztvevők, végig haladnak az oktatóval a tanfolyami anyagon, feladatokat oldhatnak meg, kérdéseket tehetnek fel, majd közösen megbeszélhetik azokat. IRCA regisztrált vezető auditor tanfolyamok megtartására egyelőre távoktatás formában nincs lehetőségünk, de kollégáinkkal folyamatosan dolgozunk rajta, hogy erre is megoldást találjunk.

Tanfolyam naptárunk továbbra is elérhető, a meghirdetett nyílt tanfolyam időpontokból - amint elmúlik a veszélyhelyzet - több alkalmat is ajánlunk, illetve minden elmaradt képzésre kijelölünk pót időpontot amennyiben mégis a személyes részvételű tanfolyamokat preferálnák.

Online formában megtartott képzésekkel kapcsolatban keressenek bennünket, hogy egyedileg egyeztethessük a tanfolyam megtartásának részleteit.