Allee Safeguard

Hírek

Bureau Veritas SAFEGUARD tanúsítást szerzett az Allee Bevásárlóközpont

2020. 12. 18

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a járványügyi kockázatok csökkentése érdekében, a hatósági előírásoknak és a szigorú higiéniai előírásoknak eleget téve a budapesti Allee bevásárlóközpont 2020 decemberében megszerezte a Bureau Veritas SAFEGUARD tanúsítványát és az ehhez kapcsolódó védjegy használatának jogát.

Szakembereink a legapróbb részletekbe menően ellenőrizték, hogy a bevásárlóközpont teljesíti-e a tanúsítás feltételeit.

Az Allee vezetése már a járvány tavaszi megjelenésekor vásárlóik, dolgozóik biztonságát tartotta szem előtt, azonnal reagáltak, minden előírást bevezettek és betartottak a fertőzés elleni védekezés érdekében.

„A legfontosabb számunkra látogatóink egészsége, ezért nem is volt kérdéses, hogy minden lehetséges lépést megtegyünk a járvány terjedése ellen. Szigorú és igen kritikus ellenőrzésen vagyunk túl, a kiváló eredmény pedig valóban megnyugtató, de a járvány elleni küzdelem természetesen nem állhat le. Továbbra is folyamatosan nyomon követjük a fejleményeket és odafigyelünk minden lehetséges új eljárásra, megoldásra, sztenderdre és természetesen mindig szem előtt tartjuk a hatóságok kéréseit.”- mondja Bernád Judit, az Allee Bevásárlóközpont center manager-e.

A Bureau Veritas ügyvezető igazgatója, Kelemen Viktor személyesen gratulált és adta át a SAFEGUARD megfelelőséget igazoló tanúsítványt az Allee számára Bernád Juditnak.

A bevásárlóközpont megszerzett tanúsítványának érvényessége folyamatosan ellenőrizhető a Bureau Veritas SAFEGUARD szolgáltatásának központi honlapján

 

Ezúton is gratulálunk az Allee-nak SAFEGUARD tanúsításuk megszerzéséhez, kívánunk nekik további eredményes munkát járványügyi intézkedéseik fenntartásához!

 

Allee Safeguard