30 years in HUN logo

News

BUREAU VERITAS Konferencia- 30 éves születésnap 2022-ben

2022. 06. 9

A Bureau Veritas Magyarország Kft idén ünnepli magyarországi alapításának 30. évfordulóját. Ebben a születésnapi évben szerveztünk ügyfeleink számára egy különleges konferenciát, melyben minden üzletágunk képviseltette magát, nemcsak kollégáink által, hanem kiváló meghívott előadókkal együtt. 2022. május 26-án a Danubius Hotel Hélia-ban rendeztük meg ezt a jeles eseményt közel 135 fővel, melyől elégedetten és boldogan tértünk haza, partnereink és vendégeink visszajelzései és jókívánságai után.

A délelőtti plenáris programot Kelemen Viktor, a Bureau Veritas Magyarország Kft ügyvezetőjének köszöntő beszéde nyitotta meg, majd Tanúsítási és képzési üzletágunk vezetője, Pápay Nándor tartott előadást közel 20 percben, tanúsítási szolgáltatásaink múltjáról és jövőjéről. Nándort Azari Péter, a Mezőgazdasági szolgáltatások üzletágának vezetője követte, aki többek között új laboratóriumi szolgáltatásaink rejtelmeibe avatta be a meghívott vendégeket. Ezt követően Serester Andreát, az Ipari és inspekciós szolgáltatások üzletágának vezetőjét hallgathattuk meg, aki felvezetett egy izgalmas műszaki platformot bemutató vállalatot, az EUROIL-t, Bertalan Róbert képviseletében.

A délelőtti plenáris előadásokat a díjátadó ünnepség követte, melyen 12 ügyfelünket díjaztuk Kiváló Partner Díjjal, megköszönve sikeres együttműködésünket:

 • az ACCOR HotelServices Magyarország Kft. képviseletében a díjat átvette: Puskás János, Regional maintenance manager
 • a Bunge Zrt. képviseletében a díjat átvette: Molnár Lászlóné Angéla, Környezetvédelmi vezető
 • a Cargill Magyarország Zrt. képviseletében a díjat átvette: Fehérvári Zoltán, Customer Service Team Leader
 • a DUNASTYR Polisztirolgyártó Zrt. képviseletében a díjat átvette: Varga Tamás, Ügyvezető igazgató
 • a Fornetti Kft. képviseletében a díjat átvette: Turi Erika, Minőségirányítási és Munkavédelmi Igazgató Fornetti Csoport és Csizi Péter, Minőségirányítási igazgató
 • a Hungrana Kft. képviseletében a díjat átvette: Zselyi Luca, Minőségirányítási és fenntarthatósági szakértő
 • a KITE Zrt. képviseletében a díjat átvette: Rácz Péter, Senior kereskedő
 • a LINDE GÁZ Magyarország Zrt. képviseletében a díjat átvette: Molnár Attila, SHEQ Igazgató
 • a MOL Nyrt. képviseletében a díjat átvette: Kremmerné Nagy Bernadett, Minőségügyi vezető szakértő és Józsa Judit, Minőségügyi vezető szakértő
 • az MVM Mátra Energia Zrt. képviseletében a díjat átvette: Wiltner Lilla, Vegyészeti és környezetvédelmi osztályvezető
 • a Szentkirályi Magyarország Kft. képviseletében a díjat átvette: Hagymási Marianna, Minőségirányítási vezető és Tagai Szilvia, Minőségirányítási vezető
 • a UBM CSOPORT képviseletében a díjat átvette: Kosztya Norbert, Kereskedő

Még egyszer sok szeretettel gratulálunk minden díjazott partnerünknek!

A díjátadó ünnepséget követően egy ünnepi ebédet fogyasztottunk el közösen a Hélia Hotel Episode éttermében, majd minden vendég választhatott 3 különböző szekciótermünk programjai közül.

A Tanúsítási szekcióban négy különleges prezentációt hallhattak az érdeklődők. Katona Bernadette, a Katona Bernadette Kft ügyvezetője a CEAI fémdetektorainak működését mutatta be. Őt követte a Gálatech Kft és a Wienerberger Zrt képviseletében Krámos József és Horváth András előadása a modern ipari padlóburkolatokról. A harmadik szekcióelőadást Nagy András Ákos tartotta automatizálás, komissiózás, minőségbiztosítás témakörben a MasterQuality System Kft képviseletében. Majd Dubniczky Szilvia, a Bureau Veritas üzletfejlesztője és értékesítési csoportvezetője segített abban, hogy jelenleg milyen fenntarthatósághoz szorosan kapcsolódó szabványok segíthetnek elérni a környezettudatosabb működést.

Az Orion teremben zajlott a Mezőgazdasági szekció, ahol több érdekes előadást hallhattak meghívott vendégeink. Lakatos Attila, a Bureau Veritas vezető auditora segített eligazodni az ISCC szabványt érintő újdonságokban. A stratégiai jelentőségű alapanyagok és termékek exportjának szabályozásába vezetett be Tarpataki Tamás, az Agrárminisztérium agrárpiacért felelős helyettes államtitkára. A következő meghívott előadó Petőházi Tamás, a Gabonatermesztők Országos Szövetségének elnöke volt, aki a gabonatermesztés aktuális kihívásairól beszélt. Ebben a szekcióban a negyedik és egyben utolsó előadást a Bureau Veritas mezőgazdasági üzletágvezetője, Azari Péter tartotta a precíziós gabonatárolásról, többek között bemutatva egy új innovatív eszközt, az okos gabonaszondát.

Ipari és inspekciós szolgáltatásaink üzletágának szekciója a délutáni előadásokkal a Venus teremben zajlott. Elsőként Varga Zsolt vezető szakértő tartott prezentációt „Ipari, műszaki ellenőrzések a biztonságos jövőért” címmel. Őt követte egy izgalmas bemutatóval és workshop-pal az EUROIL képviseletében Bertalan Róbert.

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden kedves partnerünknek, hogy velünk töltötték ezt a napot, előadóinknak pedig a színvonalas és izgalmas előadásokat.

Image
Excellent Award