bv employees

Hírek

BUREAU VERITAS GROUP A 2020-AS ÉV LEGJOBB MUNKÁLTATÓI KÖZÖTT

2020. 10. 20

A Bureau Veritas Group bekerült a 2020. október 15-én a Forbes által közzétett, a „Világ legjobb munkaadói 2020” listájára.

A nemzetközi Forbes a Statista piackutató céggel együttműködve, közösen állította össze a már negyedik éve futó listát a világ legjobb munkaadóiról. 58 országban 160 000 dolgozót kérdezték meg, akik nemzetközi jelenlétű, multinacionális cégeknél dolgoznak.

A felmérésben résztvevők értékelték munkáltatóikat a Covid-19 járványhelyzetre adott válaszaik alapján, az ökológiai lábnyomuk, a tehetséggondozásuk, a nemek közötti egyenlőség és társadalmi felelősségvállalásuk alapján. A legjobbakból álló lista összesen 750 nagyvállalatot tartalmaz, ahol a Bureau Veritas Group a 490. helyet szerezte meg.

A Bureau Veritas Group világszerte több mint 75 000 alkalmazottjával számos ágazatban kínál munkalehetőséget olyan környezetben, ahol növekedni, fejlődni tud minden alkalmazottja, miközben szakmai tudásukkal, elkötelezettségükkel hozzájárulnak a gazdaság és a társadalom fejlődéséhez.

 

Csak így tovább együtt!

 

A Forbes lista elérhető az alábbi linken.