Erdő

News

Bureau Veritas Fenntarthatósági Konferencia

2023. 05. 2

Idei konferenciánkat teljes egészében a fenntarthatóság témakörének szenteljük. A rendezvényen bemutatjuk partnereinknek, ügyfeleinknek és az érdekelt feleknek, hogy miként tudjuk támogatni őket fenntarthatósági céljaik elérésében. Olyan win-win – mindkét fél számára előnyös -megoldásokat és lehetőségeket mutatunk be, amelyek a társadalom és a környezet számára is előnyökkel járnak, ezáltal fenntartható jelenlegi együttélésünk a környezettel és így a jövő generációi is hasonló összhangban élhetnek majd.

Fenntarthatósági szolgáltatásainkkal és megoldásainkkal segítünk a magán- és állami szervezeteknek fenntarthatósági célkitűzéseik megvalósításában. Segítségünkkel ügyfeleink demonstrálhatják ESG-tevékenységeiket (ESG= Environment, Social, Governance), melyek így jól nyomon követhetőek. 

És miért fontos az ESG? Az ESG egy olyan keretrendszer, amely segít az érdekelt feleknek megérteni, hogy egy szervezet hogyan kezeli a környezeti, társadalmi és irányítási kritériumokhoz kapcsolódó kockázatokat és lehetőségeket (ezt ESG-tényezőknek is nevezik). Az ESG azt a holisztikus nézetet vallja, hogy a fenntarthatóság túlmutat a környezeti kérdéseken.

A konferencia részletei: 
Időpont: 2023. május 25., csütörtök, 8.30-15.30
Helyszín: Park Inn Hotel Budapest, 1138 Budapest, Szekszárdi u. 16-18.
Parkolás: a szálloda körüli közterületen díj ellenében, illetve a 100 m-re lévő TESCO parkolójában ingyenesen.

További részletekért és a regisztrációért kérjük látogasson el a konferencia weblapjára.

Bízunk benne, hogy részvevőink között köszönthetjük!