Kelemen Viktor 02

A Bureau Veritas előadása a GDPR Konferencián a Piac és Profit Kiadó Kft rendezésében

2018. 04. 24

GDPR finisben- Felkészültünk? Mindenre figyeltünk?

Ebben a témában rendezett konferenciát a Piac és Profit Kiadó Kft 2018.04.19.-én Budapesten, a Sugár Üzletközpont Rendezvénykomplexumában, ahol Kelemen Viktor, a Bureau Veritas Magyarország Kft Ügyvezető igazgatója tartott többek között előadást.

A 400 fő résztvevő első kézből kapott hasznos információkat az adatvédelemben jártas szakértőktől, majd az előadások után konzultációs lehetőséggel is élhettek. A konferencia előadás témái között szerepelt az általános jogszabály ismertető tréning, az előzetes állapotfelmérés (gap analízis), a tanúsított megfelelés (Bureau Veritas - Data Protection Standard), az adatvédelmi felelősségbiztosítás, a GDPR szótár, kötelező elvek és szabályzatok, a felkészülés lépései, a marketinggyakorlatok helyes kialakítása és a munkavállalói adatok megfelelő kezelése.

Így a résztvevők választ kaphattak azokra a kérdésekre, hogy a megfelelési határidő előtt megfelelően átnézték-e adatbázisaikat, átalakították-e az informatikai hátterüket és adatbiztonsági rendszereiket, elkészítettek-e minden szükséges dokumentumot, mely teljesíti a követelményeket.

Ezúton szeretnénk megköszönni a szervezőknek a felkérést és örömünkre szolgál, hogy előadó partnerként vehettünk részt a színvonalas rendezvényen!