Exhibition 02

Bureau Veritas az XXV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon, Hódmezővásárhelyen

2018. 04. 17

A Bureau Veritas 10 éves AGRO üzletága idén is kiállítóként vesz részt a jubileumi, XXV. alkalommal megrendezésre kerülő Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Szakkiállításon, Hódmezővásárhelyen.

Találkozzunk 2018. május 10-11-12-én, a III. csarnok 300-as számú standján, ahol elsősorban a mezőgazdasági minőségellenőrzési és tanúsítási (GMP, ISCC) szolgáltatásainkat mutatjuk be.

A három napos, népszerű rendezvény a magyar mezőgazdaság egyik legnagyobb jelentőségű szakmai találkozója, amelyet a hódmezővásárhelyi Hód-Mezőgazda Zrt. szervez, a Magyar Állattenyésztők Szövetségének és tagszervezeteinek társrendezésében. A kellemes, magyaros stílusú állatbemutató terek jó hangulatot teremtenek a vidék legnagyobb mezőgazdasági szakmai találkozójának, ahol a hazai mezőgazdaság jelentős része megjelenik.

A 10 éves évfordulónk alkalmából, szeretettel meghívjuk Önöket egy közös koccintásra május 11.-én, pénteken, 13:00-tól standunknál!

További információk a helyszínről, programokról az alábbi linken érhetőek el:

Várunk minden kedves érdeklődőt standunknál május 10-11-12-én 9:00-18:00 között!